Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-memur-sen-taleplerini-bakan-celike-iletti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Memur-Sen taleplerini Bakan Çelik'e iletti - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Memur-Sen taleplerini Bakan Çelik'e iletti

Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2015, Salı - 22:00   Okunma Sayısı: 105985

ANKARA

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi konularındaki taleplerini iletti.

Memur-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in, Ali Yalçın başkanlığındaki Memur-Sen yönetimini makamında kabul ettiği belirtildi.

Memur-Sen heyetinin, Bakan Çelik'e kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi konularındaki taleplerini ilettiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

"Başkanımız Yalçın, toplu sözleşme masası ile Kamu Personel Danışma Kurulu'nda görüşülen ve üzerinde uzlaşma sağlanan konular ve kamu görevlilerinin haklı beklentisi doğrultusunda gündeme taşıdığımız konularla ilgili yasal düzenlemelerin ivedilikle hazırlanarak yürürlüğe konması talebinde bulundu. Bakan Çelik ise ifade edilen konu ve taleplerle ilgili olarak çalışma yürüttüklerinin bilgisini verdi."

Memur-Sen heyeti, Bakan Çelik'ten başlıca şu taleplerde bulundu:

"Kamu görevlilerine yönelik bütün kılık-kıyafet dayatmalarına son verilsin. Kamu görevlilerine siyaset hakkı ve grev hakkı verilsin. 4/B'li ve 4/C'liler olmak üzere tüm personele kadroya alınsın. Ek ödemelerin tamamının emekli maaşına ve ikramiyesine yansıtılsın. Kamu görevlilerine fiili hizmet zammı verilsin. 2005 yılından sonra göreve başlayan personele bir derece verilsin."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam