Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepesporda-kongre-ruzgarlari-cahit-durhan-aday-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepespor’da kongre rüzgarları Cahit Durhan aday - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor’da kongre rüzgarları Cahit Durhan aday

Eklenme Tarihi: 30 Mayıs 2017, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 77217

Bu yıl 3.Lig’den BAL  ligine düşen Maltepespor’un 10 Haziran’da yapılacak kongre öncesinde başkanlığa talip olduğunu açıklayan  iş adamı Cahit Durhan başkan olması halinde Maltepe Belediyesinin de desteğini almak için gerekirse tüm yönetim olarak  belediye binasının önünde yatabileceklerini söyledi. Duran ‘Belediye başkanımız sayın Ali Kılıç Maltepe’ye hizmet alabilmek için her fırsatta  gerekirse Büyükşehir belediyesinin kapısına yatabileceklerini söylüyor. Bizde hizmet alma noktasında kendisini örnek alıyoruz’ diyerek hizmet konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ve Maltepe Belediye Başkanını örnek aldıklarını vurguladı .  
Sahil Tesisleri Kıyı Oba’da kahvaltılı basın toplantısına Cahit Durhan ile yol arkadaşlığına devam edeceklerini açıklayan mevcut yönetim kurulu üyelerinden Atilla Çaycı,Erdi Akşen,Yusuf Erdoğmuş,Nevzat Eren,Cem Karatepe,Ersin Öden,Hasan Zengin,Muhsin Gülsuyu,Kadir Kal,Hakan Yalçın,Kortan Aksu  da katıldılar.
Maltepespor’da mevcut yönetiminde başkan yardımcılığı görevinde bulunan iş adamı Cahit Durhan arkadaşlarının da layık görmesiyle kongrede başkanlığa aday olduğunu açıklayarak şunları söyledi:
 ‘Bildiğiniz gibi aday olmayı düşünmüyordum. Başka arkadaşları destekliyordum. Atilla Çaycı lehimize feragat etti. Erdemli duruşundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Süreç 2-3 günde değişip gelişince  aday olmaya karar verdim. Maltepespor’un 3.lig den düşmesi hepimizi üzmüştür. Layık olduğu yerde olmayan kulübümüzü hep birlikte düştüğü yerden kaldıracağımıza inanıyorum. Türkiye Cumhuriyetiyle kuruluşu aynı olan kulübümüzün bu durumda olması  içler acısıdır. Yerel yönetimlerin geçmişten beri gereken önemi vermemesi de bugünlere gelinmesine zemin hazırlamıştır.
Eğer ;başkanlığa seçilirsek,Maltepedeki tüm basın kuruluşlarıyla,STK larla,belediye,kaymakamlık,tüm siyasi partileriyle temasa geçip el birliği yapacağız. Maddi manevi var gücümüzle çalışacağız.3. lige çıkacağız inşallah.  Kulübümüzün yeri aslında daha üst liglerdir. Kimseyi suçlamıyorum. Herkesin projelerine açık olacağız,önce tesis diyoruz elbette. Bu yönde belediye başkanımız sayın Ali Kılıç’a gideceğiz,gerekirse belediyenin kapısında hep birlikte yatacağız.
Hepiniz bizim kadar üzgünsünüz ama yapacak bir şey yok. Yönetimimizi % 70 oranında  yenilemiş olacağız. Transferlerimizi en iyi şekilde yapmanın sözünü veriyorum.  Bu yıl sportif başarı yapamadık ama kulübümüzün artık hiç borcu yok. İlhan Özipekoğlu başkanımız bu konuda çok titiz çalışmıştır. Basının da Maltepespor’un başarısı için gücünü kullanacağına inanıyorum. Bu görevin bana hiç bir şahsi katkısı yoktur. Maltepe de yaşıyorum ama bütün işlerim Kadıköy’de oluyor. İşlerim ile ilgili  yerel yönetimlerden hiç bir beklentim yoktur. Ben Maltepeliyim. Maltepe’yi seviyorum. İnşallah başarılarımızı konuşacağım günlerimiz olacaktır.” 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam