Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepeli-fenerbahceliler-kadikoyde-cimlere-veda-etti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepeli Fenerbahçeliler Kadıköy’de çimlere veda etti - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepeli Fenerbahçeliler Kadıköy’de çimlere veda etti

Eklenme Tarihi: 1 Haziran 2017, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 140926

Fenerbahçe Stadı’nın çimleri yenileniyor ve gelecek sezondan itibaren hibrit çim sistemine geçilecek. Bu nedenle de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde “Kadıköy’de Çimlere Veda”   adıyla özel bir organizasyon düzenlendi. 
Maltepe Fenerbahçeliler Derneği  Başkanı Erdi Akşen ve yönetim kurulu üyeleri Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’de çimlere veda ettiler.
Maltepe Fenerbahçeliler Derneği Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu sahasına Bayram Berham Kaçar, Erdi Akşen, Ersin Öden, Haşim Taş, Ogün Dönmez, Hüseyin Tatar, İbrahim Şahin, Mirze Şimşek’dan oluşan kadroyla çıktılar. 
Maltepe Fenerbahçeliler Derneği rakibi olan  Ataşehir Fenerbahçeliler Derneği’ni 5-1 gibi net bir skorla yendi.
Hedef bir Milyon Üye Projesi kapsamında gerçekleştirilen “Kadıköy’de Çimlere Veda” etkinliğinde sembolik hatıra maçları yapıldı. Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinden Metin Doğan da organizasyonu yerinde takip edenler arasındaydı.
Organizasyonda önce olarak 4’e bölünen sahada Fenerbahçe Spor Kulübü şube ve dernek üyeleri ile Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü üyelerinin maçları oynadı. Üyeler statta maç heyecanı yaşarken, aileleri ise tribünden onları destekledi.
Daha sonra ise Fenerbahçeli sanatçılar ve eski futbolcuların bulunduğu ünlüler takımı ile Fenerbahçeli spor muhabirlerinden oluşan takım karşı karşıya geldi.  Ünlüler takımı Tuncay Şanlı ve Kemalettin Şentürk’ün golleriyle önce yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ünlüler takımından Zafer Tüzün farkı üçe çıkardı. Muhabirler takımı tek gol bulsa da maç ünlülerin 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.
Karşılaşmanın hemen peşinden iki ekibin oyuncuları objektiflere beraber poz verdiler.

 

Editör: TUĞBA MERAL UZGUR

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam