SON DAKİKA
reklam
reklam

'HDP gelsin' demek 'Başımıza taş yağsın' demektir'

Eklenme Tarihi: 22 Mayıs 2015, Cuma - 12:00   Okunma Sayısı: 166639

KAHRAMANMARAŞ

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, partisinin Kahramanmaraş il başkanlığınca Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'deki mevcut siyasetin tarzında bir siyaseti istemediğini söyledi.

AK Parti'den şikayet edenlerin, "Bu gitsin de HDP meclise girsin", "Bunun gitmesinin formülü HDP'nin büyümesidir" söylemlerinin ciddi bir tuzak olduğunu vurgulayan Karslı, "AK Parti'den kurtulmak için 'HDPgelsin' demek yağmurdan kaçarken doluya tutulmak değil, başımıza taş yağsın demektir" dedi.

Karslı, bazı yayın gruplarının HDP'nin başındaki kişileri özel hayatlarıyla gündeme taşıyıp, makbul gibi göstermeye çalıştığını savunan Karslı, şöyle konuştu:

"HDP'nin başındaki insanları o kadar makbul ve mübarek gösteriyor ki dersiniz ki bunlar dünyanın en insancıl adamları en demokratlar en mülayimler karıncayı bile incitmez. Çok halim selim insanlar. Fakat HDP'nin başındaki insan diyor ki 'ben dağa gidecektim aslında hazırlanmıştım. Ama beni dağa götürecek adam yakalandığı için ben dağa gidemedim.' Kobani olayları gösterdi ki bunların değişmesi mümkün değil."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam