SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaçar’dan gençlere tavsiyeler

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2017, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 75680

Maltepe Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Yeni Bir Maltepe Yaratıyoruz “ adlı çalıştayda , Eski  futbolcu, Gülsuyu Spor Kulübü Başkanı,Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı, Fenerbahçe Maltepe İlçe Temsilcisi  ve aynı zamanda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi olan Bayram Berham Kaçar  katıldığı panelde futbolsever gençlerle buluştu.
Kaçar burada tecrübelerini , anılarını ve görüşlerini Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin temel konularda bilgilendiği çalıştayda, gençlerin karşılaşacağı durumlar ve gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi ve gençlerin üzerinde önemle durması gereken bilim, sağlık, eğitim ve kültür konularında düşüncelerini  futbolsever gençlerle paylaştı.
Çalıştaya Maltepe Kent Konseyi Başkanı  Ozan Demir, Maltepe Kadın Meclisi Başkanı Büke Okyay ,Maltepe Gençlik Merkezi Başkanı Ceren Öztürk   ,Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, kurum amirleri, kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, spor kulübü yöneticileri , temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Kacar’dan Önemli Tespitler 
Konuşmasına Maltepe Belediyesinin spor konusundaki çalışmalarını takdir ederek başlayan Bayram Berham Kaçar  seçkin sporcu şahsiyetlerin ve spor kültüründen yetişen örnek liderlerin spor ortamında kazandığı vasıflarla başarıya giden yolda  katkı sağladığını ifade ederek şunları söyledi.
“Maltepe’de spor gerek başarı gerekse sporun topluma yaygınlaştırma açısından yapılan çalışmalar ve Maltepe Belediyesi tarafından götürülen hizmetler takdir edilecek boyuttadır. Maltepe ilçemiz spor ilçesi yolunda hedeflediği etkinliklerden biride spora bilimsel şekilde yaklaşmak ve bu tür etkinlikler yapmaktır. Seçkin sporcu şahsiyetlerin ve spor kültüründen yetişen örnek liderlerin spor ortamında kazandığı vasıflarla başarıya giden yolda  katkı sağladığını hepimiz bilmekteyiz.”
Maltepe’nin bir parçası olan Amatör spor kulüplerinin  ilçemiz ile bütünleşmesi ve projeler geliştirilmesi yönünde bu tür etkinliklerin önemli olduğuna dikkat çeken Kaçar MASK olarak  herkese, her kesime proje üretme, tartışma, birlikte çalışma anlamında kapılarının açık olduğunu söyledi.
MASK Başkanı Bayram Berham Kaçar  iyi eğitilmiş, analiz, sentez gücü olan gençlere ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, “Aileler gençlerden, gümüş tepsi ile sunulan mesleklere yönelmelerini beklemektedirler. Oysa önce insana, topluma hizmet götürecek, kendine güvenen, iyi eğitilmiş ve işini severek yapan bireyler olmak gerekir” Diye konuştu. 
Maltepe’nin eğitim-öğretimiyle ve  amatör spor takımıyla çok hızlı geliştiğini belirten Kaçar, “Gençlerimizdeki sinerji, mülki amirlerimizdeki potansiyel ve bilinç, Maltepe’mizi çok daha önemli noktalara taşıyacaktır. Hayatta hiçbir başarı tesadüf değildir. Önce hedef konmalı, bahane üretmeden çok çalışılmalıdır. Küçük bir kesimin en iyileri olma mücadelesinde olmalısınız. Hiçbir başarı kolay gelmiyor. Bizim yaptığımız iş biraz da yetenekten geliyor. Tutkunuz yetenekten geliyorsa oraya odaklanın ve çok çalışın. Ne iş yapıyorsanız yapın, hangi branşta olursanız olun hedef seçip çok çalışmak, başarıya giden yolu aydınlatacaktır ”Dedi. 
Kendi çocukluk ve gençlik yılları ile günümüz gençliğini karşılaştırdığında bilgisayar ve internetin kişileri bireyselleştirdiği ve yalnızlaştırdığına dikkat çeken Kaçar, gençlerin bilgisayar başından kalkarak insan ilişkilerini sağlamlaştırmaları ve el ele vermenin gücüne ulaşmalarını tavsiye etti.Kaçar daha sonra futbolseverlerin sorularını yanıtladı.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam