SON DAKİKA
reklam
reklam

Erdoğan, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yılını kutladı

Eklenme Tarihi: 13 Haziran 2017, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 77393

ANKARA 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İyi eğitimli personeli, donanımı, disiplini ve vatan sevgisiyle gurur verici başarılara imza atan Jandarma Genel Komutanlığı'mız, milletimizin birlik ve bütünlüğü, devletimizin bekası için ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet vermektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, 14 Haziran Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'e bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mülki, idari ve askeri görevlerini yüksek bir vazife şuuruyla yerine getiren, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında, kamu düzeninin korunmasında etkin rol oynayan Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın iyi eğitimli personeli, donanımı, disiplini ve vatan sevgisiyle gurur verici başarılara imza attığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

"Milletimizin birlik ve bütünlüğü, devletimizin bekası için ülkemizin her köşesinde fedakarca hizmet vermektedir. Devletimizin en köklü, en deneyimli kuruluşları arasında yer alan Jandarma Genel Komutanlığımız, ülkemizin güvenliği, asayişin sağlanması ve halkımızın huzuru için halkımızla iç içe görevlerini yerine getirmektedir. Bu düşüncelerle Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam