SON DAKİKA
reklam
reklam

Masa Tenisi'nde Balkan Şampiyonuyuz

Eklenme Tarihi: 15 Haziran 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 122708

Bulgaristan'ın Albena şehrinde düzenlenen Gençler Masa Tenisi Balkan Şampiyonası takım maçlarında Türkiye, adını zirveye yazdırdı.
Millilerimiz takım maçlarında dört kategoride üç  birincilik, bir de üçüncülük elde ederek Takımlar Balkan Şampiyonluğunu kazandı. 
Genç Erkeklerde Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin ve Umut Emre Başsan'dan oluşan Milli takımımız finalde Romanya'yı 3-2 yenerek Balkan Şampiyonluğuna uzandı.
Simay Kulakçeken, Betül Nur Kahraman ve Aybüke Öner'in forma giydiği Genç Bayanlar final maçında Romanya'yı 3-0 mağlup eden Türkiye Balkan Şampiyonu oldu. 
Yıldız Bayanlarda Özge Yılmaz ve Ece Haraç'dan kurulu Milli takımımız final maçında Moldova'yı 3-0 yenerek Balkan Şampiyonluğunu kazandı. Yıldız Erkeklerde ise Millilerimiz Kosova'yı 3-0 yenerek üçüncülüğü elde etti. 
Tarihi bir başarıya imza attıklarını belirten Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, ''Balkan Şampiyonası tarihinde Türkiye ilk kez üç kategoride de şampiyonluğa ulaştı. Oyunculardan antrenör ve yöneticilere kadar tam bir takım havası mevcut. Güzel bir ruh oluştu. Çalışma arkadaşlarıma antrenör ve sporcularımıza teşekkür ve tebrik ederim'' dedi.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam