SON DAKİKA
reklam
reklam

MHP Maltepe’den Altayçeşme’de iftar

Eklenme Tarihi: 22 Haziran 2017, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 146960

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Maltepe İlçe Teşkilatı, Altay Çeşme Mahallesi,Bağdat Caddesi,Askerlik Şubesi karşısında kurdukları İkibin kişilik sofralarla halka açık iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftara, İstanbul MHP İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Maltepe İlçe Teşkilatı Başkanı Mesut Kamburoğlu, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Enes Er, MHK üyeleri, İstanbul il ve Maltepe ilçe yönetim kurulu üyeleri,STK’lar,şehit aileleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Karataş,” Vatandaşımız ve partilimiz burada iftarımıza katılarak, bir ekmeği bir çorbayı bölüştüler.”
Dualarla açılan orucun sonrasında konuşarak, kendilerine destek gösteren ve vatandaşların kalabalığından mutluluk duyduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Bülent Karataş,” Burada bizler 2 bin kişilik masa ve sandalye hazırlanmış. Allah’a şükürler olsun 2 binin çok çok daha üzerinde vatandaşımız ve partilimiz burada iftarımıza katılarak, bir ekmeği bir çorbayı bölüştüler. Hepinizden Allah razı olsun. Demek ki Maltepe’de ülkücü milliyetçi hareketin, MHP’nin iftarlarda sayısı sokaklara sığmıyor. Bu sebeple de sizlerle bir kez daha gurur duyuyorum” Diyerek vatandaşların kalabalığından mutluluk duyduğunu açıkladı.
Mesut Kamburoğlu “Birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdir.”
Maltepe’lilere ve parti organlarına bir konuşma yapan MHP Maltepe İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu, konuşmasında şunları söyledi;
“Bu mana ve muhabbet dolu Ramazan akşamında sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Kurulan iftar sofrasına birlikte oturduk. Allah’ın vermiş olduğu nimetlere birlikte şükrettik. Tuttuğumuz oruçların mükâfatını yalnızca Rabbimiz’den diledik. Ramazanımız mübarek olsun.Cenab-ı Allah dua ve ibadetlerimizi kabul etsin. Bu mübarek ay, milletimizin iftihar edilecek hasletlerinin daha fazla ortaya çıktığı bir zamana işaret eder. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, hoşgörü ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle Ramazan’da gerçekleşir, en azından bu beklenir.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti;
“Birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdir. Yüce dinimizin güzelliklerine erişebilmek ve nefsin tasallutundan sıyrılabilmek için bu ayın sunduğu kutsal mesajlara vakıf olmak lazımdır. İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olmalıdır. Birliğimiz daim ve sağlam zeminlerde olmalı.
Birliğimize göz diken fitneciler nasıl şeytan Ramazan Ayında zincire vurulursa bu fitnecilerde bir daha çözülmemek üzere zincire vurulmalı. Biz birlikte Maltepe’yiz…Allah birliğimizi daim eylesin, fitnecilere fırsat vermesin. Bu düşüncelerle soframızı paylaşan, lokmamızı paylaşan siz değerli konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağolun,varolun, Allaha Emanet Olun” Diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam