SON DAKİKA
reklam
reklam

Öğrencilere iftar

Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2017, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 71911

Düzenlenen iftarda İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, 29 Mayıs Üniversitesi öğrenci konseylerinin başkanları da yer aldılar. Maltepe Üniversitesi Camisi İmamının da dua okuduğu iftarda Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır ve Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar kısa birer teşekkür konuşması yaptı. 
MAU Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır” 
Bu Seneyi Başarılı Geçirdik “ 
Maltepe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Kadir Çakır ile iftar ve bu yıl yaptıkları çalışmalar hakkında önemli bilgiler aldık. Çakır; başkanlığa seçildiği ilk senenin başarılı geçtiğini ifade etti. Yine Yar.Doç.Dr.Erkan Çav’ın okulda gerçeklesen Halep Haftası için hazırladığı “Halep’i Unutma “ adlı kitabın da TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a düzenlenen ziyarette hediye edildiğini belirti. 
“Rektörümüz Prof. Dr. Şahin Karasar  ile birlikte Maltepe Üniversitesi öğrencisi arkadaşlarımızı iftarda bir araya getirdik. Konseyimizin 117 üyesi adına bütün misafirlerimize yoğun  katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Ve yine davetimize katılan İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi,29 Mayıs Üniversitesi öğrenci konseylerinin başkanlarına  ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu sene yapılan Öğrenci Konseyi seçimleri sonucunda başkanlığa seçildim. Bu ilk yılımızda çok sayıda önemli iş yaptık.  Bu yaptığımız önemli işlerin arasında üniversitemizin 20.Yılı kapsamında yapıtımız etkinlikler var; mesela 240 öğrencimizin katıldığı 20.Yıl Futbol Turnuvasını organize ettik. Yine; çeşitli gezilerimiz var, Kadınlar Günü, Anneler Günü ,Kutlu Doğum Haftası, İstiklal Marşımızın kabulü gibi özel günlerde programlar düzenledik.Yine;8 Konferans,5 Panel, Fotoğraf Sergisi ile yardım kampanyasından oluşan  “Halep Haftası” nı organize ettik ve sağ olsun Yar.Doç.Dr.Erkan Çav hocamız da bu etkinliği “Halep’i Unutma “ adıyla kitaplaştırdı. Biz de bu değerli kitabı TBMM Başkanımız Sn. İsmail Kahraman’a düzenlediğimiz ziyarette hediye ettik. Bu yıl öğrencilerin görüş ve önerilerini rektörümüz, rektör yardımcılarımız ve tüm ilgililere ilettik. Pek çok olumlu dönüş aldık ve öğrencilerimizin yararına çok sayıda işe vesile olduk.  Bu anlamda da Şahin hocamız öğrencisinden ve konseyimizden desteğini hiçbir zaman esirgemediği gibi, sadece okulda değil dışarıda da bizlerle birlikte ortak çözümler arıyor. İftarda katılan öğrencilerimize anket dağıttık. Bu ankette okulumuzdan ve ortamdan memnun olup, olmadıklarını öğreneceğiz. Gelen sonuçları da değerlendireceğiz ve öğrenci kardeşlerimiz için yine bir şeyler yapacağız inşallah. 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemindeki başarılı çizgimizi 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemine de taşımak istiyoruz. Bu arada herkeslerin Ramazan Bayramlarının Mübarek olmalarını temenni ediyoruz.  İlk kez geleneksel hale getirdiğimiz iftarların her sene sürmesini diliyorum. Rabbim bizleri bu güzel ve bereketli sofralarda buluştursun. Emekleri geçenlerden de Allah Razı Olsun.  “

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam