SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor transfere hızlı başladı

Eklenme Tarihi: 28 Haziran 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 75106

Maltepespor mutlak başarı parolasıyla yola çıktığı yeni sezon öncesinde transfere etkili bir giriş yaptı.Teknik Direktör Ergun Ortakçı’nın göreve getirilmesinin ardından transfere hız veren ; Maltepespor  dış transferde daha önce ön protokol yaptığı 7 oyuncu ile sözleşme imzalamış oldu. 
Bölgesel Amatör Ligde 1. sezonunu geçirecek olan  ve 3. Lig hedefiyle yeni sezon transfer çalışmalarını başlatarak hızla sürdüren  Maltepespor, geçtiğimiz hafta başında teknik direktörlüğe getirilen Ergun Ortakçı’nın ardından  şimdi de daha önceden anlaşmaya vardığı Ömer Faruk Kılıç,Umutcan Gökdemir,Caner Çolak,Deniz Durmuş,Nihat Şen,Selçuk Aslan,İbrahim Keleş’e imza attırdı.
Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kulüp  dış transferde anlaşmasını gerçekleştirdiği  7 isimle  yaptığı sözleşmeleri  kulüp binasında  imzalaladı.
Yeni gelenlerden bazıları 
Ergün Ortakcı’nın  eski talebeleri 
Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de  Maltepe’nin  temsilcisi olan  Maltepespor  transferde öncelikli olarak  teknik direktör Ergun Ortakcı’nın eski öğrencilerine yöneldi. Tavsiye üzerine futbolcu almayan, tanıdığı, bildiği oyuncularla çalışmayı prensip edinen tecrübeli teknik adam, Yeni Amasyaspor’dan ve Gebzespordan öğrencisi olan Can Gökdemir (sağ açık) ve Ömer Faruk Kılıç’ı (ön libero)  ilk olarak  anlaştı.Yine Edirnespor’un başarılı kalecisi Nihat Şen,aynı takımdaki arkadaşı İbrahim Keleş,  Serhat Ardahan Spor’dan Forvet ve Hücum oyuncusu Caner Çolak, Van Büyükşehir Belediyesispor’da oynayan Deniz Durmuş, Sultanbeyli Belediyespor’da kaleci olan Selçuk Aslan ile sözleşmeler yapıldı. Öte yandan Maltepespor’un yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü öğrenildi. 

 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam