Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-okul-yakinindaki-patlayici-infilak-ettirildi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Okul yakınındaki patlayıcı infilak ettirildi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Okul yakınındaki patlayıcı infilak ettirildi

Eklenme Tarihi: 4 Eylül 2015, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 54090

SİİRT

Siirt'te okul ve sağlık ocağı yakınına PKK'lı teröristlerce bırakılan patlayıcı güvenlik güçlerince kontrollü şekilde infilak ettirildi.

Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi 1364 Sokak'ta dün gece saatlerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, terör örgütü mensuplarınca 75. Yıl İlkokul ve Ortaokulu, özel bir anaokulu, Barış Aile Destek Merkezi ile Şehit Hemşire Tülay Çelik Sağlık Ocağı'na yakın bir noktada uzaktan kumandalı tencere içerisine yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı tespit etti.

Ulaşıma kapatılan yolda alınan güvenlik önlemlerinin ardından patlayıcı, olay yerine gelen bomba imha uzmanlarınca kontrollü şekilde infilak ettirildi.

Patlamanın etkisiyle okullarla çevredeki bazı binaların cam ve kapıları hasar gördü, yolda çukur oluştu, mahallede elektrik kesintisi yaşandı.

Mahallede büyük korkuya neden olan 2 metre çapında bir metre derinliğinde çukur açıldı.

Mahalle sakinleri, çocuklarıyla kayıt için okula giden velilerin kullandığı yola yerleştirilen patlayıcıyı güvenlik güçlerinin fark etmesiyle büyük bir faciadan dönüldüğünü kaydetti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam