Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-festival-mi-eziyet-mi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Festival mi eziyet mi? - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Festival mi eziyet mi?

Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2017, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 71858

 İSTANBUL
7 Temmuz Cuma akşamı Maçka Küçükçiftlik’te Smash the House Dimitri Vegas&Like Mike konserine katıldım. Dj Mag top DJS Listesinin 2 numarasında yer alan ve dünyada yapılan en büyük müzik festivallerinin vazgeçilmezlerindendir.  
Artık bir gelenek haline gelen konser alanındaki dev organizasyon müzik adına çok verimliydi. Lakin etkinlik alanında ve çevresinde hoş olmayan birtakım olaylar gördüm. Öncelikle bu tarz etkinliklerde olduğunu sanılan yaş kriterinin pek de önemsenmediğini gördüm. 18 yaşından küçük çocuklar alkol alabiliyorlardı. Güvenlik yeterli seviyede değildi. Tuvaletlerde uzun kuyruklar oluştu. Kapı önlerindeki sözde valeler yetersizdi. 
İstanbul’un göbeğinde yapılan organizasyona emniyet güçlerinin yeteri kadar ilgisi yoktu. Emniyet kelime anlamını yitirmişti. Etkinlik alanı etrafında seyyar satıcıların alkol sattığını gördüm. Arabalarını park eden insanlar dan kendini vale diye tanıtıp zorla para alındığını vermeyi istemedikleri taktirde tehdit edildiklerini gördüm. 
Gençlerin kendinden geçtiğini güvenlik görevlilerinin kontrolsüz güç uyguladığını gördüm. En kötüsü de müdahale adı altında genç kızlara elle cinsel taciz yapıldığını gördüm. Müzik muhteşemdi ortam rezaletti. Halbuki 6 saat gibi kısa bir süre için emniyetinde organizasyon firmasının da daha fazla özveri içinde olup daha sağlıklı ve güvenli destekleyebilirlerdi. 
Bu gibi organizasyonların çoğalması gerektiğini düşünüp emniyetin ve firmaların daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum. Teşekkürler Dimitri iyi ki varsın müzik adına her şey çok güzeldi. 

 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam