Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-engel-tanimayan-film-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Engel tanımayan film - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Engel tanımayan film

Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 62630

Engelli bir mezarcının hayat öyküsü beyaz perdede Memleketim olan Samsun’da çekimleri devam eden ve 3 Kasım 2017'de vizyona girecek olan 'Mezarlık' adlı sinema filminin tanıtım kokteyli  vardı. 
Yönetmenliğini Fuat Yılmaz'ın yaptığı ve Samsun'da çekimleri devam eden 'Mezarlık' adlı sinema filminin  tanıtım kokteyli İlkadım İlçesi'nde bulunan ünlü bir Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yapıldı. Tanıtım kokteyline filmin yönetmeni, oyuncuları ve çok sayıda sinemasever katıldı. Filmde İçerde dizisinde  Minik karakteriyle tanıdığımız Seyithan Özdemir ve İşte Benim Sitilim ve  Survivor Programlarıyla tanınan  Nihal Candan’da  bulunuyor. 
3 Kasım 2017 tarihinde vizyona girecek olan sinema filmiyle ilgili bilgi veren filmin  yönetmeni Fuat Yılmaz, "Proje olarak baktığımızda filmimiz 'Mezarlık' filmi. Korku filmi değil, bir gerilim ve dram filmidir. Engelli bir mezarcının hayat hikayesini anlatan bir filmdir. Filmimiz dram kategorisinde bütün festivallere katılacaktır. İnşallah ödülle döneriz" Diye konuştu. 
'İçerde' dizisinde canlandırdığı 'minik' karakteriyle gönüllerde özel bir  yer edinen ve 'Mezarlık' filminin oyuncularından olan  Seyithan Özdemir ise "Filmde Azap karakterini canlandırıyorum. Gerçekten film bir yana Samsun halkı bir yana. Öyle bir sevgi ve hürmet gördüm ki kendi memleketimde bile bu duyguyu yaşamadım" Diyerek Samsun halkının  özel ilgisine hayran olduğunu belitti. Gerçekten de Samsun’da özel bir sevgi ve hürmet görürsünüz. Samsunlular misafirperver insanlardır. 
Filmin oyuncularından Nihal Candan ise "Bu benim ilk oyunculuk deneyimim. Bu projenin doğru bir deneyim olduğunu düşünüyorum" diyerek filmin ilk oyunculuk deneyiminin olduğunu belirtti.
Konusuyla büyük sükse yapması beklenen ve aynı zamanlarda da festivallerde boy gösterecek olan dram /gerilim tarzındaki filminin çekimlerine 5 Temmuz'da başlandı. Filmin vizyona girişi ise 3 Kasım 2017 olarak açıklandı. Filmi merakla beklerken; 'İçerde' dizisinde Minik olarak tanıdığımız Seyithan Özdemir’in rolünü de bir sinema sever olarak merak içinde bekliyorum. 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam