Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepespor-defansa-bir-takviye-daha-yapti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepespor defansa bir takviye daha yaptı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor defansa bir takviye daha yaptı

Eklenme Tarihi: 18 Temmuz 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 65796

Geçtiğimiz sezon Sakaryaspor daha öncede Pazarspor  Kırıkhanspor formalarını giyen Hasan Erdi Arslan ile görüşen Maltepespor yönetimi Arslan’la anlaşma sağlandı.
Sağbek mevkiinde oynayan 1989 doğumlu Hasan Erdi Arslan ile 1 yıllık mukavele imzalandığı elimize gelen bilgiler arasında. Beykoz, Anadolu Hisarı, Kırklareli , Pazarspor  Kırıkhanspor , Sakaryaspor takımlarında oynayan Arslan attığı imza sonrası yaptığı açıklamada, “Maltepesporspor ile anlaştığım için mutluyum. Maltepespor’un başarısı için çok çalışıp elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Maltepespor Başkanı Cahit Durhan “ Hasan Erdi Arslan takımımıza ciddi katkılar sağlayacak.”
Arslan ’ı geçen sezon devre arasından bu yana kadrolarına katmak istediklerini aktaran Maltepespor Kulüp Başkanı Cahit Durhan, düzenlenen basın toplantısında şunları kaydetti:
“Bu transferde Hasan Erdi Arslan’ın  Maltepespor için istekli oluşu, önemli kriterlerden biriydi. Takımımıza ciddi katkılar sağlayacaktır. Çok kaliteli bir oyuncu. Camiamıza faydalı olacağını düşünüyorum. Hasan Erdi Arslan  kalitesini ispatlamış bir isim. Bizim oyun tarzımıza uygun bir oyuncu. Kendisinin burada Maltepespor’a katkı yapacağına inancımız tam. Hasan Erdi Arslan Maltepespor’a çabuk uyum sağlayacak karakteristik özellikleri var.” Diyerek yapılan transferin takıma ciddi katkılar sağlayacağını ifade etti. 
Maltepespor’da Transfer Yağmuru Sürüyor 
Maltepespor:  Hasan Erdi Arslan transferinin yanında  Bulancakspor’dan Ali Demir’i, Bartınspor’dan Ümit Kocabaş transfer ederek renklerine bağladı . 
Bölgesel Amatör lig temsilcimiz Maltepepsor 2017-18 sezonun da kadrosunda bulundurmak üzere genç  oyuncular arasında seçme yaptı.
Maltepespor’da Genç Yetenekler Seçildi 
Bu arada Maltepespor genç yeteneklerin seçilmesi ve A Takıma yeni oyuncuların kazandırılması  amacıyla 11-12 Temmuz tarihleri arası seçmeler yaptı.
Gülsuyu Asım Kara stadında gerçekleştirilen seçmelerin 2.gününde Maltepespor teknik sorumlusu Ergun Ortakçı ve ekibi Bölgesel Amatör ligde oynayabilecek kapasitede genç ve yetenekli oyuncuları belirlediler.
Yaklaşık 150 futbolcu 2 gün süresince kendilerini gösterebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.
Ergun Ortakçı  ve yardımcılarının yapılan çift kale maçlar sonucunda tespit ettikleri 3- 4 oyuncunun takım ile birlikte idmanlara alınması ve hazırlık kampına götürülmesi düşünülmekte.
Maltepespor Başkanı Cahit Durhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Zengin Cem Karatepe, Hakan Yalçın,Nevzat Eren ve Muhsin Gülsuyu da  seçmeleri saha kenarından dikkat ile izlediler.
MASK ve Gülsuyuspor Başkanı  Bayram Behram Kaçar, Esenkentspor Yönetim Kurulu Üyesi Güneş Kral ve diğer kulüplerin başkanları, yöneticileri ve antrenörleri ile seçmeye katılan futbolcuların anne babaları da tribünde yerlerini aldılar.
Maltepespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı  ve ekibi bu maçlarda oynayan oyuncular arasında mevkilerine göre  aradıkları kriterlere uygun  yaratıcı özellikli oyun zekası üst seviyede  oynama arzusu olanları gözlemlediler ve seçtiler.

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam