SON DAKİKA
reklam
reklam

Olası tehlike engellendi’

Eklenme Tarihi: 3 Ağustos 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 89934

İstanbul Üsküdar şehir hatları vapuru boğaz turu yapan gemide oluşan arıza nedeniyle 2.05 boğaz turu iptal edildi. Uzun kuyruklar oluştu. Turu bekleyen vatandaşlar isyan etti. İlk defa bu tura katılacak olan bir vatandaş ‘’Geminin bozulduğunu bize şimdimi söylüyorlar bu kadar bekledik madem bozuktu önceden haber verselerdi‘’ diye isyan ettiler. Vatandaşlar kendilerine yapılanın hiç hoş olmadığını ve bunu şikayet edeceklerini bildirdiler. Daha sonra iskelede şarkı söyleyen sokak satıcıları sayesinde ortam biraz olsun neşelendi. Kızgın ve kalabalık vatandaşlar yavaş yavaş dağıldılar. 
İnsanların yersiz tepki gösterdiklerini düşünüyorum. Sonuçta gemi hareket etseydi ve denizde arıza olsaydı daha büyük bir felaket olurdu. Şehir hatlarının bu hareketini tebrik ediyorum olası bir felaketi engellemiş oldular. Vatandaş olarak ta daha duyarlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam