SON DAKİKA
reklam
reklam

Ensar ve Aslan ailelerinin mutlu günleri

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2017, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 276580


Maltepe’de yaşayan  AK Parti Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethullah Ensar’ın oğlu Fırat ile MaltepeBelediyesi Meclis Üyesi Mehmet Can Aslan’ın yeğeni Esen’in düğünü siyasetçilerin, iş adamlarının ve sevenlerinin yoğun akınına uğradı. Maltepe Grand Vizyonda gerçekleşen Fırat & Esen Ensar çiftinin düğününe katılım hayli yoğundu. Ak Parti İstanbul milletvekilleri Azmi Ekinci ve Metin Külünk, AK Parti Maltepe İlce Başkanı Ümit Çoban  yöneticileri ve delegeleri ,İBB Ve Maltepe Meclis Üyesi Mehmet Erikci ,  Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Can Aslan, Ecvet Eşlegül, Enver Küçükvar, Zümrütevlerspor Başkanı Zafer Yıldırım, Zümrüevler Mah. Muhtarı Serkan Aslan , Bitlis Platformu Başkanı Selim Korkmaz ,Maltepe Bitlisliler Dernek Başkanı Veli Köse ve yönetim kurlu üyeleri, Bitlis Mutki Çatalsöğüt Köyü Derneği Başkanı Biret Gülsuyu ve yönetim kurulu üyeleri, Maltepe Sivaslılar Dernek Başkanı Resul Gürsoy,damat ve gelin tarafların aileleri, sevenleri ve aile dostları katıldılar. 
Fettullah Ensar’dan Teşekkür Mesajı 
Düğünde bir teşekkür açıklaması yapan damat Fırat Ensar’ın Babası  ve AK Parti Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fettullah Ensar : ” Oğlum Fırat’ın düğününe icabet edip bizleri mutlu eden Ak Parti İstanbul Milletvekillerimiz Sayın Azmi Ekinci, Metin Külünk Beylere, Telgraf çeken Milletvekillerimiz Osman Boyraz, Hasan Sert, Hasan Turan Bey’e, Düğünümüze göndermiş olduğu çiçeklerden dolayı Ak Parti İl Başkanımız Sayın Dr. Selim Temurci Bey’e, İl başkan yardımcısı sayın Muharrem Ödemiş Bey’e Ak parti Maltepe İlçe Başkanı Sayın Av.Ümit Çoban Bey’e ,Ak Parti Maltepe İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetimine, mahalle başkanlarımıza ,nazik mesajlarından dolayı MHP Maltepe İlçe Başkanı Sayın Mesut Kamburoğlu kardeşime, İstanbul İl yönetim kurulu üyeleri Mehmet Erdoğan, Veysi Akay beye, Zümrütevlerspor Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım’a, İBB Meclis Üyesi Mehmet Erikci’ye, Bitlis Platformu Başkanı Selim Korkmaz Bey’e ,Maltepe Belediye Meclis Üyeleri Sayın Mehmet Can Aslan, Ecevit Eşlegül, Enver Küçükvar Beylere, Maltepe Bitlisliler Dernek Başkanı Veli Köse ve yönetimine, Bitlis Mutki Çatalsöğüt Köyü Derneği Başkanı Biret Gülsuyu ve yönetimine, Maltepe Sivaslılar Dernek Başkanı Resul Gürsoy Bey’e, Zümrüevler Mah. Muhtarımız Serkan Aslan Bey’e ,Av Bilal Özdemir Bey’e, İBB Darülaceze Müdürlüğünde çalışan mesai arkadaşlarıma, Hülasa bizleri yalnız bırakmayan bütün konuklara ve misafirlerimize çok teşekkür ederim.  Selam ve saygılarımla hürmet ediyorum.” Diye konuştu 
Biz de; Tünaydın gazetesi olarak Fırat & Esen Ensar çiftine bir ömür mutluluklar dileriz.

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam