Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepespor-2017-2018-sezonu-icin-topbasi-yapti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepespor 2017-2018 sezonu için topbaşı yaptı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor 2017-2018 sezonu için topbaşı yaptı

Eklenme Tarihi: 5 Ağustos 2017, Cumartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 166133

2017-2018 sezonu için yaptığı transferlerle adından sıkça bahsettirecek olan Maltepespor, Hasan Polat stadında sahaya inerek topbaşı yaptı. Teknik Direktör Ergun Ortakçı nezaretinde ilk idmanlarını gerçekleştiren futbolcular, yeni sezon için umut dağıttılar .
 Yeni sezon hazırlıklarını çeşitli mevkilere yaptığı yirmi ayrı transferle başlayan yeşil beyazlı ekip, teknik patron Ergun Ortakcı    ve yardımcı antrenörler Osman Turut ve  Yalçın Önal eşliğinde ilk idmanını gerçekleştirdi. Düz koşu ile idmana başlayan futbolcular daha sonra  açma germe çalışmaları ile idmanı tamamladı. 
Maltepespor Başkanı Cahit Durhan ve yönetim kurulu üyeleri Erdi Akşen,Zafer Yıldırım, Hasan Zengin,Yunus Erdel, Cem Karatepe,Nevzat Eren, Eren Öden, Mehmet Mikdat Erol, Kadir Kal,Selahattin Şimşek, Tayfun Köselerden de  yapılan bu ilk antrenmanı saha kenarından izlediler. Maltepe Hasan Polat stadında bir araya gelen Maltepespor’lu futbolcular, tanışma toplantısının ardından sezonun ilk idmanını yaptılar. 
Maltepespor Başkanı Cahit Durhan :Maltepespor’un 
hangi ligde olursa olsun tek bir hedefi var
Futbolculara kısa bir konuşma yapan Maltepespor Başkanı Cahit  Durhan, yeni sezonda beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek tüm futbolcuların üzerine düşen görevleri yerine getirmelerini istedi.
Durhan,  yeşil alanda toplanan futbolcular ve teknik heyete başarılar diledi. Maltepespor’un umutlarının yeşereceği yeni bir yönetim kurulu ile başarıya inandığını bildirdi. Maltepespor’un hangi ligde olursa olsun tek bir hedefinin bulunduğunu anlatan Durhan, “Maltepespor yeni oluşan yönetim ile şampiyonluk hedefine yürüyecek. Sezonun  hazırlıklarına başladı . Yöneticilerimiz ve futbolcularımız burada ve bugün mutlu bir günü yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Maltepespor  Teknik Direktörü 
Ergun Ortakçı: 
Zorlu bir maratona hazırlanıyoruz
Antrenman öncesi açıklama yapan Maltepespor Teknik Direktörü  Ergun Ortakcı ise , “Hayırlısıyla antrenmanlarımıza başlıyoruz. Maltepespor camiası için yeni sezon hayırlı, uğurlu olsun. Zorlu bir maratona hazırlanıyoruz. Çok çalışmamız gerektiğini de biliyorum. Ama çok koşan, dinamik, oyunu iki yönlü oynayan bir ekip oluşturmak amacındaydık. Çalışmalarımızda da bu sağlayacağımıza, en kısa sürede de oyuncular arasındaki iletişimin, kaynaşmanın sağlanacağını ümit ediyorum. Yolumuz uzun, çok çalışacağız. Maltepespor’un hedefleri bitmez. Maltepespor  kendi kendine bir marka olduğuna göre her zaman için hedefleri başarılı olmaktır. Bu amaç için çalışacağız. İnşallah Maltepesporspor’u layık olduğu yerlere arkadaşlarımızla beraber, çok çalışarak getireceğimize inanıyorum” Diye konuştu.
Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi 
Hasan Zengin:  
4-5 transfer daha var
Transferlerin devam edeceğini bildiren Maltepespor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Zengin antrenman öncesi basın mensuplarına ise transferler hakkında kısaca bilgiler verdi .Zengin; “4-5 oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Bazı oyuncularla temas halindeyiz. Hafta içinde aramıza yeni transferlerimiz de katılacaktır. Güzel gelişmeler oluyor” dedi.
Maltepespor Başkan Yardımcısı Zafer Yıldırım: 
Karakterli bir takım ortaya koyduk
Maltepespor Başkan Yardımcısı Zafer Yıldırım bu oluşumun içinde olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Maltepe’nin  beklentisini biliyorum. Şampiyonluktan başka bir şey istemeyen  ve bunun özlemi ile yanıp tutuşan bir seyircimiz var. Yükümüz çok ağır ama ben bunun üstesinden geleceğimiz düşünüyorum. Ona uygun da bir takım ortaya koymaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularla temaslarımız sürüyor. Ama karakterli ve kaliteli bir takım ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. “ şeklinde konuştu.

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam