SON DAKİKA
reklam
reklam

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Filipinler’de

Eklenme Tarihi: 5 Ağustos 2017, Cumartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 83664

MANİLA

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 50. Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları Toplantısına katılmak üzene geldiği Filipinler'in başkenti Manila'da Laos ve Taylandlı mevkidaşlarıyla bir araya geldi. 

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Çavuşoğlu ve AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile birlikte toplantının açılış törenine katıldı.

Çavuşoğlu, ardından Tayland Dışişleri Bakanı Don Pramudwinai ve Laos Dışişleri Bakanı Saleumxay Kommasith ile ikili görüşmelerde bulundu.

Bakan Çavuşoğlu, muhataplarıyla ekonomi alanında var olan mekanizmaların kullanılması ve hedeflenen ticaret hacmi rakamlarına ulaşılması konularını ele alındı.

Görüşmelerde tarafların ikili iş birliği fırsatları da değerlendirildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam