Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-aanin-temmuz-ayi-fotograf-ve-video-haber-oylamasi-sonuclandi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
AA'nın temmuz ayı fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

AA'nın temmuz ayı fotoğraf ve video haber oylaması sonuçlandı

Eklenme Tarihi: 8 Ağustos 2017, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 68829

ANKARA

Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan oylamada, haber kategorisinde 9, yaşam kategorisinde 13 ve spor kategorisinde 10 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

Haber kategorisi birincisi

Sokakta yatsı namazı -Mescid-i Aksa'nın kapısına yerleştirilen elektronik dedektörlerden aranarak Harem-i Şerif'e girmeyi reddeden ve Aslanlı Kapısı (El-Esbat) önünde toplanan Filistinliler, Yatsı namazını sokakta kıldı.

 

Yaşam kategorisi birincisi

İstanbul'da sağanak -İstanbul'da etkili olan sağanak yağış ve oluşan taşkın nedeniyle yaşamı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle bir fare, rögar kapağından çıkarak kurtulmaya çalıştı.

 

Spor kategorisi birincisi

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı -Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı, İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirildi.

 

"Çalıkuşu"nun hüzünlü vedası -İlk görev yeri Diyarbakır'da 5 yıl boyunca çalışmalarıyla iz bırakan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ervanur Kara, İstanbul'a atanmasıyla gönülden bağlandığı şehirden ayrılacak olmanın hüzünü yaşıyor. (Ali Yıldız)

 
Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam