Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-murat-barutcu-chp-maltepe-delegeleriyle-bulustu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Murat Barutçu CHP Maltepe delegeleriyle buluştu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Murat Barutçu CHP Maltepe delegeleriyle buluştu

Eklenme Tarihi: 17 Ağustos 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 150603

Ekim ayında olağan ilce kongresine gidecek olan CHP Maltepe İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Terazi Gazetesinin İmtiyaz Sahibi  Murat Barutçu Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Merkezi’nin  bahçesinde  13 Ağustos Pazar günü CHP Maltepe İlce delegeleri, sivil toplum örgütleri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Bülent İnce, CHP Maltepe’de önceki dönemlerde yönetimde görev alan isimler,  2014 Yerel Seçimlerinde  Maltepe  Belediyesi Başkan Aday Adayı ve 2015 Genel Seçimlerinde  CHP  Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı  olan Murat Kapan, Mehmet Can Sadioğlu gibi bir çok isim de katıldı . 
İşte Murat Barutçu’nun toplantıdaki konuşmasındaki bazı satır başları şunlardı;
“  CHP  referandum sürecindeki tutumu ve Adalet yürüyüşündeki kapsayıcı ve kuşatıcı  öncelliğiyle ; “ Ülkenin bütün bileşenlerini yanına alarak”  demokratik bütün enstrümanları kullanarak, barışçıl haklı anayasadan kaynaklana gösteri yürüyüş yasasını demokratik normlara uygun gerçekleştirerek,  ‘Demokrasi alanlarını”  açıp; liyakat ,adalet ,eşitlik kavramları “ Hak –Adalet-Hukuk”  söylemleriyle kendi bünyesinde de  önemli bir dönüşüm yakaladı. Bu ruh bütün bileşenlerde bir umut olmuştur.
Biz de bu sinerjiyi daha yüksek alanlara çıkarmak  için CHP’nin içindeki bazı negatif oluşumların yerine daha pozitif  ve daha kuşatıcı  bir dilin  egemen olması gerektiğine inanıyorum. Maltepe’de yıllarca körler sağırlar kısır döngü içinde yapılan siyaset kazanımların dışında  bizlere polarizasyon  olarak geri döndü.  Maltepe’de ne yazık ki;   “Partimizin Birileri “ hep belirleyici  faktör oldular. Ve küçük olsun ; bizim olsun anlayışı ile iktidardan öte kendi çıkar alanlarını güçlendirdiler. Bu yeni ruhla birlikte artık statükonun sonu geldi. Bende herkesi kuşatacak bir Maltepe ilçesi için  adaylığımı koydum.
Bizim ;ilke ve etik değerler manzumemiz; bence Maltepe’de kazanacaktır. İlçe Başkanının; belediye ve diğer unsurlarla olan ilişkisi emir komuta yerine daha demokratik  ve Parti disipline uygun bir yönetin tarzında olması gerektiğine inanıyorum. Maltepe İlçemizdeki  olumsuzluklar karşı direnç gösterecek bir ekiple yönetime talibiz. Parti içi demokrasi örgüttün gücü şeffaflık bizim ilk öncelimiz olacaktır. İlçe Başkanı İlçeyi yönetecek liyakat sahibi, yönetimde bunun aynası olacaktır. Bizlerin tek gayesi  ise partimizi bir adım ileriye götürmek ve eylemlerimizle çalışmalarımızla  pilot  bir ilçe olmaktır.
Toplantıyı Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Merkezi bahçesinde  düzenliyoruz. Çünkü; bu toplantıyı aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi  olarak görüyoruz. Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı  Sn.Bülent İnce’ye de çok teşekkür ediyorum. Bizim çalışmalımız  secim dönemi değil; secim sonrasında da sürecektir. Bana 24 saat boyunca ulaşabilirsiniz.“
Konuşmanın ardından Soru-Cevap bölümüne geçildi. CHP Maltepe İlçe Başkanlığına aday olan Murat Barutçu da merak edilen tüm soruları cevaplandırdı.
Murat Barutcu: İradesini satmayan partisini bir adım ileri götürenlere selam olsun 
Gazetemize toplantı hakkında konuşan ; CHP Maltepe İlçe Başkanlığı Adayı ve Terazi Gazetesinin İmtiyaz Sahibi  Murat Barutçu şunları söyledi. 
“Toplantı çok başarılı geçti. Aday tanıtımıza tüm dayatmalara rağmen gelen  ve aramızda olan tüm yürekli yoldaşlarımıza çok teşekkür ederim. Toplantıda neden ve niçin aday olduğumu bir kere ifade ettim. Devrimciliğin, Atatürkçülüğün,çağdaşlığın ,demokratlığın özgürlüğün ne olduğunu kavrayamamış  olanlar kendilerini demokrat olarak lanse ediyorlar. Zaten ülkemizin de en büyük sorunu kendi dindar ve demokrat olmayanların kendilerini öylelermiş gibi lanse etmeleridir. Biat eden iradesini pazarlayan kendi hakkında verilen kararları başkasına devreden kim olursa olsun; hangi partide ve hangi siyasi görüşte  olursa olsun   benim gözümde ümmettir yani kendi çıkarlara hizmet eden topluluktur, aklını kiraya verendir, yobazdır, yozlaşmıştır ve  de çıkarlara hizmet edendir. Bütün bu anlayışı  yıkan M.Kemal Atatürk maalesef ;  kendi kurduğu partisinde kendine aydın diyenleri, akraba- mezhep- hemşeri üzerinden yapılan absürt siyasetti görseydi bunları partiden kovar mıydı ? Kovardı ve partisine sahip çıkan partisin bir adım ileri götürenlere pazarlıklara dahil olmayanlara liyakat ve insanı merkeze koyanları önemli yerlerde bulundurdu. Ehil olanlara Liyakat çerçevesinde şans verirdi. Gerçek CHP ‘lilere buradan selam olsun. İradesine satmayan partisini hep  bir adım ileri götürenlere, pazarlıklara dahil olmayanlara liyakat ve insanı merkeze koyanlara çağdaş ve aydınlara, partiyi kendi çıkarlarına ve menfaatlerine alet etmeyenlere selamlar olsun.” 

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam