SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepespor’da bir ilk

Eklenme Tarihi: 24 Ağustos 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 111149

Afrika’nın önemli futbol ülkelerinden Gana’nın yıldız adayları arasında gösterilen ,Gana üçüncü liginde Cheetah takımında forma giymesinin ardından pek çok kulüple adı geçen Elvis Sakyi, 17 Ağustos Perşembe günü  Maltepespor’a  gelerek 2017-2018 sezonu için sözleşme yaptı.
Gana genç milli takımlarında görev aldığı belirtilen Sakyi’nin, Maltepespor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 
Sakyi ; Galatasaray ve Yeni Malatyaspor 
ile antrenmana çıkmıştı.
Afrika’nın önemli futbol ülkelerinden Gana’nın yıldız adayları arasında gösterilen Elvis Sakyi, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelerek sabah yapılan antrenmana katılmıştı. Gana genç milli takımlarında görev aldığı belirtilen Sakyi’nin, Türkiye’ye önce geldiği ve ardından Galatasaray’ın genç takımlarıyla idmanlara çıkmaya başladığı öğrenilmişti. Bilindiği üzere Burma ayarında yeni ve genç yetenekler de arayan  Galatasaray’ın bir çok isimi denediği ve ön çalışmalar yürüttükleri  ve  Ganalı genç yıldız Elvis Sakyi’nin de bu isimler arasında olduğu ortaya çıkmıştı. 
Galatasaray’ın, ülkesinden getirerek tesislerde denemeye başladığı Ganalı genç yıldız Elvis Sakyi  ise daha sonra Malatya’ya giderek Yeni Malatyaspor ile antrenmana çıkmıştı.
Hasan Zengin : Elvis Sakyi 
kulüp tarihimizde bir ilktir 
Maltepespor’un futbol şube sorumlusu da olan Hasan Zengin’e  Maltepespor’un basına açık antrenmanında Elvis Sakyi transferi de soruldu. Zengin yaptığı açıklamada ise Elvis Sakyi’nin Maltepespor’da forma giyecek ilk yabancı futbolcu olduğunu söyleyerek şunları belirtti. “Elvis Sakyi daha önce Galatasaray’ın ve Yeni Malatyaspor’un da antrenmanlarında yer almış yetenekli bir kardeşimiz. Benim ve Nevzat kardeşimin (Eren) menajeriyle yaptığı görüşmeler olumlu bir şekilde sonuçlandı ve Elvis Sakyi kulüp tarihimizde bir ilk olarak Maltepespor’un formasını giymeye başlayacak. Daha önce de Moussa Sov’un  kardeşi gibi isimler bizde antrenmana çıkmışlar; fakat hiçbiriyle sözleşme yapma imkanı olmamıştı. Bu açıdan da bir ilk oldu. Maltepespor’da sezon başlamadan transfer çalışmaları tüm hızıyla sürecektir. Bizi takip etmeye devam edin.” 
Maltepespor’un Hazırlık 
Programı Belli Oldu 
Öte yandan hazırlık çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar Budan Otel’de 12 gün boyunca kamp yapacak olan  Maltepespor’un maç programı  da belirlendi .Buna göre; Maltepespor önce 24 Ağustos’ta BAL Temsilcisi Denizli Sarayönü ile maç yapacak.Bu maçın ardından ise  yine Bölgesel Amatör Lig Temsilcileri olan; Sökespor(26 Ağustos  Cumartesi), Somaspor(28 Ağustos Pazartesi ) ve Torbalıspor( 30 Ağustos Çarşamba )  ile birer maç yapacak olan Maltepespor kampın ardından İstanbul’a dönecek.  Maltepespor Başkanı Cahit Durhan ve yönetim kurulu üyelerinin 23 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi sonrasında ise hazırlık kampı çalışmalarını ve maçları izlemek üzere Afyonkarahisar’a çıkarma yapmaları beklenmekte. 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam