Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-bir-doga-harikasi-fethi-pasa-korusu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Bir Doğa Harikası Fethi Paşa Korusu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Bir Doğa Harikası Fethi Paşa Korusu

Eklenme Tarihi: 26 Ağustos 2017, Cumartesi - 09:00   Okunma Sayısı: 117138

Üsküdar Belediyesi Sultantepe mahallesinde bulunan Fethi Paşa korusunun üst kısmında bulunan girişindeki park düzenlemesi çok güzel olmuş. 
Gençlerin sporla büyüyüp kötü alışkanlıklardan uzak durması adına basketbol sahasıyla birlikte çok amaçlı kort ve oyun parkı hizmete açılmış. 
Muhteşem manzarasıyla doğayla iç içe parkı yediden yetmişe herkesin zaman geçirebileceği bir yer olmuş. Korunun içindeki yürüyüş parkuru zemini özel bir maddeyle kaplanmış ve hangi ayakkabıyla giderseniz gidin yumuşak bir taban hissi veriyor. 
Sultantepe’den Paşalimanı’na kadar inen bu ağaçlı ve güzel yolda dinlenebileceğiniz sosyal tesislerin yanı sıra banklarda bulunuyor. Spor anlamında İstanbul’un en güzel yerlerinden birine sahip olan Üsküdar da deniz manzaralı bir konumu olan bu koru vatandaşların vazgeçilmez yerlerinden biri. Spor yapan genç çocuk yetişkin herkes orada. 
Yaşlılar torunlarını parka getirdiğinde oturacakları ağaçların altında ömürlerini uzatabilirler temiz hava oksijenle. Ağaç ve çiçek peyzaj düzenlemesi gayet hoş ve başarılı bir iş yapmış Üsküdar Belediyesi herkesin eline sağlık ama sadece koruya yapılmamalı bu yatırımlar bütün parklar aynı olmalı. Zeynep Kamil parkının ışıkları hala yanmıyor. 
Geceleri insanların yürümekten korktukları yer haline geliyor. Işıklar kapalı park içindeki büfenin yanındaki ağacın dalı yarılmış ve onarılmayı yani kesilmeyi budanmayı bekliyor tam insanların üstünde duruyor oturdukları bankın üstünde aynı Fethi Paşa korusuna yapılan düzenleme gibi diğer bahçelere de ve parklara da yapılmalıdır.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam