SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu'dan yalanlama

Eklenme Tarihi: 31 Ağustos 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 69234

ANKARA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, bazı gazetelerde kendisi hakkında Adalet Kurultayı'na alkollü ve silahlı gittiği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Erdoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, bazı gazetelerde şahsı ile ilgili Adalet Kurultayı'nın düzenlendiği kamp alanına alkollü olarak gittiği, kurultay boyunca karavanda konaklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "sözde" çadırına izinsiz ve silahlı olarak girmeye çalıştığı, bu sırada bir kamp görevlisini darbettiği yönünde haberler yapıldığını belirtti.

Aykut Erdoğdu açıklamasında, "Bazı yayın organlarının da yalan ve iftira haberle itibar ettiği görülmüştür. İftira içeren tüm yayınlar hakkında yasal süreç başlatılmıştır." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam