SON DAKİKA
reklam
reklam

Asuman Çebi Uzun emekliliğini istedi

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2017, Pazar - 13:00   Okunma Sayısı: 342884

Trabzon’da 1968 yılında dünyaya gelen evli ve iki çocuk annesi Uzun, göreve memleketinde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak başladı. Trabzon Valiliğinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinin ardından Trabzon İl Sosyal Hizmetler Müdürü olan Uzun daha sonra yine aynı ilde Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. İstanbul’a atandıktan sonra önce Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde Müdür Yardımcısı olan Asuman Çebi Uzun, daha sonra müdür olarak görevine devam etti. 
Asuman Çebi Uzun “Kamu görevim bitiyor olsa da; yaşlılara hizmeti sürdüreceğim.”
Gazetemize konuyla ilgili bilgi veren ve Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Asuman Çebi Uzun  yaşlılarla çalışmaktan çok  memnun olduğunu söyleyerek şunları söyledi.
“Dile kolay çeyrek asırdır; memleketim Trabzon başta olmak üzere Türkiye’mizin bir çok yerinde görev yaptım. En son da; Maltepe’de hizmet yaptık. Burada müdürlük görevine atandım. Dönemimde de kapasitemizi arttıran ek binalar hizmete girdi. Kamuda uzun süre verdiği hizmetin ardından zor bir karar verdim ancak; emekli olmanın daha doğru olacağına inandığım için emekliliğimi istedim. Her ne kadar; kamu görevim bitiyor olsa da; yaşlılara hizmeti sürdüreceğim. Onların  bakımın ne kadar meşakkatli olduğuna tanık oldum. Doğrusu; yaşlılarla çalışmak ve onları ömürlerinin son dönemlerinde  yalnız bırakmak benim hayatım olmuştur. Dilerim ki; yaşlandığımda da bana hizmet verecek değerli insanlar olsun.”

 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam