Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-izmirde-bombali-eylem-hazirligindaki-3-terorist-sucustu-yakalandi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
İzmir'de bombalı eylem hazırlığındaki 3 terörist suçüstü yakalandı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

İzmir'de bombalı eylem hazırlığındaki 3 terörist suçüstü yakalandı

Eklenme Tarihi: 10 Kasım 2015, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 68975

İZMİR

İzmir'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 terörist gözaltına alındı.

Teröristlerin 17 kilo 350 gram C4 plastik patlayıcı, 10 el bombası ve telefon tetikleme düzeneğini sakladığı yerden çıkarırken suçüstü yakalandığı öğrenildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süreden beri eylem hazırlığında olan terör örgütü üyesi "Ahin" kod adlı İbrahim E'yi (36) takibe aldı. Sabaha karşı Gaziemir ilçesindeki ormanlık alana yanındaki iki kişiyle giden İbrahim E, toprağa gömülü haldeki patlayıcıları çıkarırken suçüstü yakalandı. 

Yapılan aramada, 17 kilo 350 gram C4 plastik patlayıcı, 10 el bombası ve telefon tetikleme düzeneği ile 5 fünye bulundu.

Suçüstü yakalanan teröristlerin 1 Kasım milletvekili genel seçimleri öncesinde eylem planı yaptığı ancak bunu gerçekleştiremediği, ele geçirilen patlayıcılarla 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle düzenlenecek törenler sırasında eylem yapmak istedikleri ileri sürüldü. 

İstanbul'da operasyon

Öte yandan İstanbul'da da terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli ve Kağıthane'de belirlenen adreslere özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin desteği ile operasyon gerçekleştirdi. Şişli Okmeydanı ile Kağıthane Nurtepe ve Çağlayan'da tespit edilen adreslerde bulunan şüpheliler, gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde ve gösterdikleri yerlerde aramalar yapıldı.

Okmeydanı Kaan Sokak'ta bulunan bir adrese düzenlenen operasyon sırasında sivil bir polis memuru kendi silahından çıktığı öne sürülen bir mermi ile bacağından vuruldu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam