Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-mhp-grup-baskanvekili-akcay-yasama-ve-denetim-faaliyetlerine-daha-cok-agirlik-verecegiz-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
MHP Grup Başkanvekili Akçay: Yasama ve denetim faaliyetlerine daha çok ağırlık vereceğiz - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

MHP Grup Başkanvekili Akçay: Yasama ve denetim faaliyetlerine daha çok ağırlık vereceğiz

Eklenme Tarihi: 27 Eylül 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 55308

TBMM

 MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AA'ya yaptığı açıklamada, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın 1 Ekim'de başlayacağını anımsatarak, yeni yasama yılında Türkiye'nin sorunlarının çözümü için çalışma yürüteceklerini, bunun gayreti içinde olacaklarını bildirdi.

Yeni yasama yılında uyum yasalarının gündeme geleceğini, Meclisin denetim faaliyetlerine de devam edeceğini belirten Akçay, "Yasama ve denetim faaliyetlerine, bir önceki dönemden daha çok ağırlık vermeye gayret edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yeni İçtüzüğün kısa süre önce TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini hatırlatan Akçay, yeni İçtüzük kurallarının Meclisin daha etkin ve verimli çalışmasını sağlayacağını dile getirdi.

Akçay, Türkiye'de toplumun çeşitli kesimlerinin sıkıntılarının bulunduğuna işaret ederek emeklililerin, işçilerin, memurların, öğrencilerin sorunlarına eğileceklerini aktardı. Ekonomiye özel bir önem verilmesi gerektiğininin altını çizen Erkan Akçay, dış politikada da Türkiye'ye karşı uygulanan tertiplerin boşa çıkarılmasının önemli bir gündem maddesi olacağını vurguladı.

Üreticinin sorunlarını da Meclis gündemine taşıyacaklarını belirten Akçay, bütün bu konuların 26. Dönem 3. Yasama yılında ele alınacağını bildirdi.

Akçay, "Meclisi yoğun bir üçüncü yasama yılı bekliyor." dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam