SON DAKİKA
reklam
reklam

"Florence Nightingale Ataşehir'de

Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2017, Cumartesi - 13:00   Okunma Sayısı: 365803

Büşra KARAOĞLU
İSTANBUL-  Ataşehir'de yeni bir hastane açan Florence Nightingale,  burada  artık daha geniş  bir şekilde hizmet veremeye başladı. 28 yıldır Ulusal ve uluslararası alanda sağlık hizmetlerine devam eden Florence Nightingale Hastanelerinin Ataşehir’de açılan hastanesi  de İstanbul'daki  açılan altıncı Florence  Nightingale hastanesi oldu. Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi’nde hemen bütün branşlarda hizmet verileceği öğrenildi. 

  Florence Nightingale Ataşehir, hizmet ve kalite bütünlüğüyle hizmetine başladı 
Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi’nde toplam 102 yatak, 9 yeni doğan, 16 erişkin yoğun bakım yatağı ve 4 ameliyathane bulunmakta.  Hastanede yedi gün yirmi dört saat kadın doğum ve çocuk, dahiliye, genel cerrahi, ortopedi ve travmatoloji alanlarında hizmetler verilecek. Hizmet kalite bütünlüğü ilkesiyle hizmetine başlayan hastanede her hastanın acil hekimi ve uzman hekim gözetiminde değerlendirme ve takibinin yapıldığı multidisipliner yaklaşım ve hasta güvenliğinin ön planda olacağı öğrenildi. 

 Hedef bölgenin sağlıkta referans merkezi olmak 
Grup Florence Nightingale deneyimi ile hizmete giren Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi’nde ihtiyaç, talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılayabilmek hedefleniyor. Hasta odaklı hizmeti ön planda tutmayı amaçlayan hastanede hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir sağlık kuruluşu olarak bölgenin sağlıkta referans merkezi olmak hedefleniyor. 

Editör: BÜŞRA KARAOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam