SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Belediyesi Ekim toplantıları hukuk vurgusuyla başladı

Eklenme Tarihi: 9 Ekim 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 69051


İSTANBUL

Belediye Meclisi’nin bu  ilk oturumunda  söz alan AK Partili üyeler de  çeşitli önergeleri başkanlık makamına sundular. Bunlardan bir tanesi de AK Partili avukat üye Nejat Tarhan’dan geldi. Tarhan,  Maltepe Belediyesi’nde  son zamanlarda hukuki yanlışlıklar geliştiğini ifade ederek,  Başkan Ali Kılıç’a  kendisine iyi bir hukukçu bulmasını önerdi ve  Ali Kılıç’ın hukukçusuna danışma gereği duymadığından mı dosyaları kimseye inceletmediğini ve hatalarla dolu hukuki yanlışlıkların oluştuğunun yorumunu da , kiraya çıkartılan “Pinhan Dosyası”  üzerinden örneklerle meclise anlattı . Tarhan Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç’a da “kendinize iyi bir hukukçu bulun”  diyerek kürsüden çağrıda bulundu.
Maltepe Belediye Meclisi’nin Ekim Gündeminde Bütçe Oylanacak 
Maltepe Belediye Meclisi’nin Ekim ayı gündeminde Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün, 2018 Yılı Performans Programı uygulaması ve takibi ile ilgili teklifinin görüşülmesi ile Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün, Maltepe Belediyesi 2018-2019-2020 Mali Yılları bütçesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi önemli yer tutacak. Yine; 2018 için belirlenen bazı ücret ve tahsisler de  Maltepe Belediye Meclisinde görüşülecek. 
Bunlar arasında, Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 2018 Yılında Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ve İhtisas Komisyonu Üyelerine ödenecek Huzur Hakkı Ücretinin belirlenmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün, 2018 Yılında Seçilmiş Başkan Yardımcılarına ödenecek aylık ücretin belirlenmesi ile ilgili teklifinin görüşülmesi, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, 2018 yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü araçlarına akaryakıt takviyesi yapılması ile ilgili teklifinin görüşülmesi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, 2018 yılında Adalar Belediye Başkanlığı araçlarına akaryakıt takviyesi yapılması ile ilgili teklifinin görüşülmesi  de yer alıyor.
Ayrıca, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na  ve İstanbul Bölge Adliye Mahkemesine araç tahsis edilmeleriyle alakalı teklifler de bu ayki meclis oturumlarında  görüşülecek.

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam