SON DAKİKA
reklam
reklam

81 ilin valisi Ankara'da buluşacak

Eklenme Tarihi: 10 Ekim 2017, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 76172

ANKARA 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylubaşkanlığındaki toplantı, Ankara Gölbaşı Vali̇ Gali̇p Demi̇rel Vi̇layetler Evi̇'nde gerçekleşti̇ri̇lecek.

Toplantıda Bakanlığın merkez ve bağlı kuruluşlarının görev alanları, güvenlik ve asayiş, trafik, uyuşturucu ile mücadele, vatandaş buluşmaları, yayla ve meralar, 112 acil çağrı merkezleri, pasaport ve sürücü belgeleri ile güvenli okul başta olmak üzere çeşitli konular görüșülecek.

Toplantıda ayrıca, Bakanlığın yürüttüğü "Biz Anadoluyuz Projesi", "Açık Kapı Projesi", "İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES)", "e-Devlet Uygulamaları Hizmet Envanteri Yönetim Sistemi ve Süreçlerin Sadeleştirilmesi Projesi" gibi çeşitli projeler de ele alınacak.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci görev alanlarıyla ilgili 81 ilin valisine hitap edecek.

Ayrıca 81 il valisini, yarın Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde, 12 Ekim'de de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek.​

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam