SON DAKİKA
reklam
reklam

'Kudüs'e 10 bin zeytin ağacı' kampanyası başlatıldı

Eklenme Tarihi: 12 Ekim 2017, Perşembe - 12:00   Okunma Sayısı: 74677

İSTANBUL

Uluslararası Genç Aktivistler Derneği'nin, Kudüs'te Sultan 2. Abdülhamid'in isminin verileceği 10 bin ağaçlık bir zeytinlik oluşturmak için kampanya başlattığı bildirildi.

Uluslararası Genç Aktivistler Derneği'nden yapılan açıklamada, İsrail hükümetinin Filistinlilerin geçim kaynaklarından birini oluşturan zeytin ağaçlarına zarar verdiği, bunun da Filistinlilerin hayatını olumsuz etkilediği kaydedildi.

Derneğin başlattığı kampanyaya katılmak isteyenlerin "www.gencaktivistler.org.tr" adresinden online bağış yapabilecekleri, 1 fidan bedelinin 10 lira olduğu belirtildi.

Açıklamada derneğin genel başkanı Erkan Helvacı'nın şu sözlerine yer verildi:

"Bugünlerde içimiz kıpır kıpır. Çünkü Filistin'de Abdülhamid Han Zeytin Fidanlığı oluşturmak için harekete geçtik. Filistinli kardeşlerimiz için ne yapabiliriz diye düşünürken Kudüslülerin geçim kaynağı olan zeytin ve meyve ağaçlarının işgalci İsrail'in hedefi olduğunu gördük. İsrail işgali ve saldırıları ile azalan yeşil alanların Filistinlilerin hayatını olumsuz yönde etkilediğini anladık. Biz de işgalci İsrail'in yıktığı ve yaktığı Filistin topraklarında doğal yaşam alanlarının korunması, sağlıklı bir çevrenin oluşturulması ve gelecek kuşaklara daha iyi bir dünya bırakılması amacıyla Kudüs ve çevresinde Abdülhamid Han Zeytin Fidanlığı'nı kurmayı hedefledik. Haydi birlikte Kudüs'te on bin zeytin fidanı dikelim. Sizin de Filistin'de dikili bir ağacınız olsun, hep birlikte Kudüs'te 10 bin zeytin fidanını toprakla buluşturalım."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam