SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Kaymakamı Dallı’dan şehitlerin ailelerine ziyaret

Eklenme Tarihi: 18 Ekim 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 275198

İSTANBUL

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı  şehit polis memuru Murat Koç’un ve şehit Başkomiser Emrah Gümrah’ın Maltepe’de yaşayan ailelerini ziyaret ederek, şehitlerin emanetlerine sahip çıktıklarını ifade etti ve ailelerden bilgi aldı ve ailelerden bir ihtiyacı olduklarında ya da sıkıntı yaşadıklarında kendilerine ulaşmalarını istedi. 
Dallı ve beraberindekiler Elazığ’da 2012’de kaza sonucu şehit düşen  polis memuru Murat Koç’un ailesini ziyaret etti.
Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı  önce, Elazığ’da 2012 yılında yol kontrolü sırasında bir kamyonun çarpması sonucu görevi başında şehit düşen polis memuru Murat Koç’un ailesini ziyaret etti.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Zümrütevler Mahalle muhtarı Serkan Aslan, Gülsuyu Mahalle Muhtarı Necdet Tümer’in de olduğu ziyarette şehit polis memurunun annesi ile uzun uzun sohbet eden Kaymakam Dallı  bir ihtiyacı olduklarında ya da sıkıntı yaşadıklarında kendilerine ulaşmalarını istedi. Türkiye’nin her karış toprağının şehit kanıyla sulandığına dikkat çeken Kaymakam Dallı, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. 
Şehit Başkomiser Emrah Gümrah’ın Maltepe’de yaşayan ailesine Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve beraberindekiler ziyarette bulundular.
Yozgat’ta Başkomiser olarak görev yapan ancak 1996 yılında şehit düşen Emrah Gümrah’ın geride bıraktığı ailesi  de unutulmadı. Maltepe’de yaşayan aileyi Kaymakam Meftun Dallı;  İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Zümrütevler Mahalle muhtarı Serkan Aslan, Gülsuyu Mahalle Muhtarı Necdet Tümer ile birlikte ziyaret ettiler. Ziyarette Kaymakam Dallı, aileye bir ihtiyaçları  ya da sıkıntıları olup olmadığını sordu. Vatan için canlarını feda edenleri hiçbir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Dallı, “şehitlerin emanetine Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman en iyi şekilde sahip çıkacaktır” diye konuştu. Aile  de ziyaretin kendileri için büyük bir anlam ifade ettiğini belirterek Maltepe Kaymakamı ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

 

Editör: BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam