SON DAKİKA
reklam
reklam

Altın Kız Sude Yaren Uzunçavdar Bakan Numan Kurtulmuş’la bir araya geldi

Eklenme Tarihi: 21 Ekim 2017, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 182355

İSTANBUL

Ziyarette okulu ve spor çalışmaları hakkında bilgi veren şampiyon Uzunçavdar, “Başarıya giden yolda destek olan Ve her zaman Duacı olduğum Başta Gökyüzü koleji kurucusu Dr. Hüseyin Emin Öztürk Hocamız başta olmak üzere Okul Müdürümüz Aynur Doğan müdür yardımcımız Mehmet Demirci ve tüm öğretmenlerime ve Gökyüzü kolejinde çalışan birbirinden değerli personellere teşekkür ederim” dedi.  
Sude Yaren Uzunçavdar: “Olimpiyatlarda ülkeme altın madalya getirmek istyorum.”
Başarısında okul yönetiminin kendisine verdiği eğitim ve desteğin büyük rolü olduğunu söyleyen Sude Yaren Uzunçavdar, hedefini soran Bakan Kurtulmuş’a da ‘Olimpiyatlarda ülkeme altın madalya getirmek’ cevabını verdi. Uzunçavdar,  gelecek hedefini ise, tekvando ile birlikte hukuk okuyarak Anayasa Profesörü olmak olduğunu söyledi.  Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Uzunçavdar’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
Gökyüzü Koleji’nin Altın Kızı Sude Yaren Uzunçavdar, yaklaşık bir ay önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşmüş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başarılı sporcuyu tebrik etmişti. 

Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam