Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-kasirga-magdurlarindan-israili-boykot-etmeme-taahhudu-istendi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Kasırga mağdurlarından 'İsrail'i boykot etmeme' taahhüdü istendi - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Kasırga mağdurlarından 'İsrail'i boykot etmeme' taahhüdü istendi

Eklenme Tarihi: 21 Ekim 2017, Cumartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 57582

NEW YORK

ABD'de Harvey Kasırgası'nın vurduğu Teksas eyaletinde bir kentte, İsrail'iboykot etmeyeceği taahhüdünde bulunmayan mağdurlara yardım yapılmayacağı bildirildi.

Dickinson kentinde kasırga yardımı talep eden mağdurlardan, yardım alabilmeleri için İsrail'i boykot etmeyeceklerini yazılı olarak beyan etmeleri istendi.

Kentin web sitesinde yer alan başvuru formunda, "Başvuru sahibi bu belgeyi imzalayarak, İsrail'i boykot etmediğini ve sözleşme süresi boyunca İsrail'i boykot etmeyeceğini kabul etmektedir." ifadesine yer verildi.

Sivil toplum örgütü Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği (ACLU) ise Dickinson kentinin yardım almak isteyen kasırga mağdurlarına böyle bir şart koşmasına tepki gösterdi.

ACLU'dan yapılan açıklamada, bu talebin ABD Anayasası'nın ilk maddesinde geçen ifade özgürlüğünü alenen ihlal ettiği ve McCarthy dönemini hatırlattığı belirtildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam