Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-insan-seli-filminin-gosterimi-yarida-kaldi-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
'İnsan Seli' filminin gösterimi yarıda kaldı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

'İnsan Seli' filminin gösterimi yarıda kaldı

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 57661

ANTALYA

54. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde, yarışma filmlerinden Çinli sanatçı Ai Wei Wei'nin İnsan Seli (Human Flow) isimli belgesel filminin gösterimi yarıda kaldı.

Festival kapsamında Çin-Almanya yapımı belgesel, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gösterildi.

Gösterim sırasında filmin Türkiye ile ilgili kısmındaki bir röportajda, röportaj yapılan kişinin "Türkiye de Suriyeliler için bir şeyler yaptı." anlamına gelen sözleri üzerine seyirciler, Türkiye'nin 3 milyondan fazla Suriyeliyi misafir ettiğini belirterek, tepki gösterdi.

Film yarıda kesildi

Bu esnada filmde sekronizasyon (görüntü, ses ve altyazı uyumsuzluğu) sorunu yaşanırken, röportajı veren kişinin konuşmasının alt yazısında PKK terör örgütüüyelerinin "gerilla" olarak yazılması üzerine tepkiler arttı.

Festival yetkilileri filmi yarıda keserek, sekronizasyon sorununun çözülmesinin ardından filmin ilerleyen günlerde yeniden gösterileceği açıklamasını yaptı.

Temel olarak küresel göçmen krizini konu edinen belgesel, 65 milyon insanın savaş, açlık ve iklim değişikliği gibi nedenlerle zorla yerlerinden edilmesini anlatıyor.

Çekimleri Afganistan, Bangladeş, Fransa, Yunanistan, Almanya, Macaristan, Irak, İsrail, Meksika, Pakistan, Filistin, Sırbistan, Suriye ve Türkiye'de yapılan belgeselin yönetmenliğini Çinli sanatçı Ai Wei Wei üstleniyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam