SON DAKİKA
reklam
reklam

Bozayı akaryakıt istasyonundan şeker çaldı

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2017, Cumartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 73185

KARS

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir bozayının gece yarısı akaryakıt istasyonunda yiyecek arayışı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Türkiye'nin zengin yaban hayatına sahip Sarıkamış ormanlarında yaşayan bozayıların zaman zaman ilçe merkezine inmeleri dikkati çekiyor.

İlçe girişinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna gece yarısı gelen bozayı, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, akaryakıt istasyonunda gezen ayının daha sonra camdan market bölümüne bakması ve bir süre sonra bölgeden ayrılması yer alıyor.

Akaryakıt istasyonu çalışanı Baykan Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece saat 24.00 sıralarında istasyonda nöbetçi olduğunu söyledi.

Bu sırada köpeklerin havlamasıyla istasyonda ayıyı gördüğünü anlatan Sarı, "Ayı karşı tarafta çöp kutularını devirdikten sonra istasyona doğru gelmeye başladı. Ben içeri kaçtım, kapıyı kilitledim. Dışarıdan beni seyretti. Cama vurarak ses çıkarmaya başladım, kaçmadı. Daha sonra dışarıda camın önünde çay şekeri vardı, onları avuçlayıp gitti." dedi.

Kaynak: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam