SON DAKİKA
reklam
reklam

Engelli atıcı Rio yolunda

Eklenme Tarihi: 17 Kasım 2015, Salı - 13:00   Okunma Sayısı: 86856

BURSA

Atıcılık sporuna, izlemeye gittiği müsabakalara arkadaşlarının ısrarıyla yarışmacı olarak katılmasıyla başlayan 37 yaşındaki bedensel engelli Aysel Özgan, gelecek yıl Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde yapılacak Paralimpik Yaz Oyunları'nda ay-yıldızlı formayla madalya mücadelesi verecek.

Her sporcunun olduğu gibi kendisinin de madalya kazanmayı hedeflediğini anlatan Özgan, şöyle konuştu:

"Beni bu duruma getiren engelim oldu. Hayata aslında hiç küsmedim. Hep 'Hayatta benim bu duruma gelmemin bir nedeni var ki öyle oldum' diye düşündüm. Sonunda da zaten hiç hayal edemediğim yerlere geldim. İşim var, sporum var. Ailem, arkadaşlarım, herkes yanımda. Benim gibi bu durumda olanlara bir mesajım var; kendilerine güvensinler, asla umutsuzluğa düşmesinler. Hiçbir iş yapamıyorlarsa bir spor dalına girsinler. Okusunlar, eğitim görsünler, spor yapsınlar."

Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı Antrenörü Tolga Korkusuz da Aysel Özgan'ın alanında en iyi sporculardan biri olduğunu belirtti.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam