SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği´nin (MASİAD) Olağanüstü Genel Kurulu’nda, yeni yönetim ve başkan belli oldu.

Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 231982

Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği´nin (MASİAD)Olağanüstü Genel Kurulu’nda yeni başkan ve yeni yönetim seçildi. Karatepe İnşaat Yönetim kurulu başkanı Cem Karatepe MASİAD’ın yeni başkanı seçildi. Karatepe, “Anadolu yakasının  incisi Maltepe’de ortaya çıkan ama sınırları aşan çok değerli bir marka olan MASİAD,  değişime imza atmaya devam edecek”  diye konuştu. 

MASİAD Başkanı İlhan Özüpekoğlu “Bundan sonra artık bu gençlere yerimizi bırakmak zamanı gelmiştir .”

Genel Kurul’a katılan üyelere, gerçekleştirdikleri önemli çalışmaları anlatan MASİAD  Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Özüpekoğlu ise olağan genel kurulda şu açıklamalarda bulundu:

“Son derece verimli geçen bu faaliyet dönemlerimiz ile MASİAD, sektörde çok daha güçlü ve etkili bir konuma geldi. Yönetim Kurulumuzun vizyon ve deneyimleriyle, ayrıca üyelerimizin de destekleriyle, sektördeki değişim ve dönüşümün mimarı olduk,Bundan sonra artık bu gençlere yerimizi bırakmak zamanı gelmiştir .Seçilecek olan yeni yönetim kurulu üyelerine başarı diliyor; mevcut yönetim kurulumuzu bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden ötürü teşekkürler ediyorum. “

MASİAD’ın Yeni Başkanı Cem Karatepe’den Önemli Mesajlar “MASİAD Anadolu yakasının incisi Maltepe’de ortaya çıkan ama sınırları aşan çok değerli bir derneğimiz.” 

Olağanüstü Genel Kurul’da, MASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini İlhan Özüpekoğlu’ndan devralan Cem Karatepe, Anadolu yakasının  incisi  olan Maltepe’de ortaya çıkan ama sınırları aşan çok değerli bir marka olan MASİAD’ın  değişime imza atmaya devam edeceği . MASİAD’ın gelişmesi için azimle, el birliğiyle çalışmayı sürdürüleceği vurgulandı.  Karatepe: yeni yönetim kurulu olarak ortak amaçların MASİAD’ın büyümesi, güçlenmesi ve Türkiye’nin daha güçlü bir ekonomiye sahip olmasına katkı sağlamak olduğunu ifade etti.Karatepe konuşmasında şunları söyledi. 

“Sayın Meclis üyelerim, Sayın Esnaf Odası Başkanım, Sayın muhtarlarım Sayın STK başkanlarım, Kıymetli MASİAD Üyeleri ve MASİAD Dostları, Değerli Medya Mensupları,   MASİAD adına sizleri saygıyla selamlıyorum. MASİAD derneğimizin Olağanüstü Genel Kuruluna  hoş geldiniz.

MASİAD  genç yönetici ve işadamlarının ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek ve onları çeşitli platformlarda temsil etmek, sosyal sorumluluk projeleri üretmek, AB ile Müzakere süresinde iş dünyasını temsil etmek, üyeler arası ticari ilişki ve işbirliğinin arttırılması yönünde çalışmalar yapmak, sektörel sorunlarının çözümüne yönelik projeler geliştirmek üzere kurulmuştur.

MASİAD Anadolu yakasının incisi Maltepe’de ortaya çıkan ama sınırları aşan çok değerli bir derneğimiz. Sizler birer dünya insanı olmuşsunuz. Çok büyük bir mirasın üzerinde yaşıyoruz. İş insanında olması gereken tüm vasıflara sahip olmalıyız. Eğitim tabii ki önemli ama tamamlayıcı unsurlar da var. Samimiyet ve dürüstlük çok önemli. Bu unsurlar da sizlerde var .Yeni bir yönetimle yola çıkarken;  ‘Dönüşüm’ temasıyla projeler üreteceğimizi ve Bireyin, Kurumların ve Toplumun Dönüşümüne katkı sağlamayı hedeflediğimizi söyleyebilirim.

Yönetim Kurulumuz adına, çalışmalarımız ve projelendirilen konular hakkında sizleri bilgilendirmek, güncel gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Öncelikle derneğimizin daha kurumsal, yenilikçi ve sürdürülebilir bir yapıya ulaşabilmesi için, komite ve komisyon adı altındaki yapıları düzenleyip isimlerini de yalınlaştırdık.

Güçlü, verimli ve kalıcı yapılar olmalarını sağlamanın yanı sıra, üyelerimizin katılım ve katkısını artırmayı hedefliyoruz. Memleketin insanı olmak çok önemli. MASİAD’ın felsefesinde memleketin insanı olmak var. Yapacak çok işimiz var. Zamanın insanı olmak çok önemli.  Derneğimiz beni bu konuda ümitlendiriyor. Yolumuz açık olsun.” 

MASİAD’ın olağanüstü kurultayında yeni yönetim kuruluna  Cem Karatepe’yle birlikte şu isimler seçildiler.Erdi Akşen,Hasan Zengin,Nevzat Eren,Eren Öden,Nevzat Eren, Yusuf Polat, Ali Sezgin,Aziz Kondu, Cihangir Topal,Mirza Toplu,Muhammet Çavuşoğlu, Ersin Keskin, Muharrem Doğan,Mesut Kızıl,Oğuz Cantimur, Şeref Özdemir,Mesut Biliç,Orcun Saraç, Hüseyin Kalkan, Mesut Pesuk

Biz de  gazete olarak, MASİAD’ın olağanüstü kurultayında göreve gelen  yeni yönetim kuruluna ve Başkan Cem Karatepe’ye  başarı diliyoruz. 

 

Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam