SON DAKİKA
reklam
reklam

SİDAD’dan Maltepespor’a Destek

Eklenme Tarihi: 20 Kasım 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 146361

İSTANBUL

SİDAD (Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği) Başkanı Yahya Han ve dernek yönetim kurulu üyeleri yaptıkları bir  organizasyonla Maltepespor’un 2017- 2018 sezonu kombine kartlarından satın aldılar. Kulübe gelerek kartlarını teslim alan SİDAD (Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği) Başkanı Yahya Han “Yapılan ya da yapılmayan transferler için değil, takımımızın varlığını sürdürebilmesine katkı sağlamak için bugün buradayız” dedi 

2017-2018 sezonunda BAL Lig’de mücadele edecek olan Maltepespor’da kombine kart satışları devam ediyor.

Maltepespor için bu sezon için düzenlenen  kombine kartların  satışları tüm hızıyla sürüyor. Kısa adı SİDAD olan Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri de Beylerbeyispor maçı öncesinde kombine kartlarını aldılar.Maçı öncesi kartlarını alan Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı  Yahya Han ve tüm yönetim kurulu üyeleri Beylerbeyi ile oynanan maçta takımı yalnız bırakmadılar. Tribündeki yerlerini alan yönetim kurulu üyeleri, Yahya Han,Ali Güngör,Haki Ergin,Gülbahar Turan,Ali Cengiz Erol,Veli Şahin,Nezahat Karslı,Süleyman Özcan,Sevgi Uluğ,Hakan Tekşahin,Mehmet Erdoğan, ,Ali Bektaş,Serkan Sahan Maltepespor’u  90 dakika hiç susmadan desteklediler.

Yönetim kurulu üyelerimizin aldıkları kombine kartlarla kulübe destek olmaya çalıştıklarına vurgu yapan Sivas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Han ‘’Maltepespor bu sezon zorlu bir ligde yer alıyor. SİDAD olarak bizde her zamankinden daha fazla takımımıza destek olmaya çalışacağız. Sezon içerisinde de farklı etkinliklerimiz olacak. BAL.Liginde çok güçlü takımların yer aldığı bir lig ve biz de Maltepespor taraftarları olarak güçlü bir şekilde takımımızla birlikte olacağız. Bugün de  aldığımız kombine kartlarımız ile maça geldik. Bu galibiyetten dolayı Maltepespor kulüp başkanı Cahit Durhan ve yönetim kurulu üyelerini,teknik ekibi ve sahada cengaverce mücadele veren futbolcularımızı tebrik ediyorum. Galibiyet Maltepespor camiamıza hayırlı olsun.Biz SİDAD olarak her zaman maddi,manevi her zaman Maltepespor’un yanında olacağız “ diye konuştu. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MEHMET TUKSAL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam