SON DAKİKA
reklam
reklam

MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Karatepe ve Yönetim Kurulu üyeleri CHP Maltepe İlçe Başkanlığını Ziyaret Ettiler

Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2017, Perşembe - 11:00   Okunma Sayısı: 263601

İSTANBUL-

Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği-MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Karatepe ve Yönetim Kurulu üyeleri   Nevzat Eren, Erdi Akşen, Yusuf Polat, Muharrem Doğan, Cihangir Topal, Mehmet Çavuşoğlu ve  Danışma kurulu üyeleri Yunus Erdel, Tayfun Köselerden  CHP  Maltepe ilçe başkanlığını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

CHP  Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan “MASİAD’ın çalışmalarının, üyelerinin Maltepe ekonomisine ülkemize ve ilçemiz insanlarına yaptıkları katkıların farkındayız” 

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Zeynep Babacan, MASİAD’ı Maltepe’ye çok ciddi katkılar sağlayan kurumlardan birisi olarak kabul ettiklerini ve değerlendirdiklerini ifade etti. MASİAD’ı takdirler izlediklerini belirten Babacan “Çalışmalarını, üyelerinin Maltepe ekonomisine ülkemize ve ilçemiz insanlarına yaptıkları katkıların farkındayız.” dedi.

Dernek üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Babacan “Maltepe’nin iş adamları bu şehrin büyümesi, gelişmesi ve yeniden yapılandırılması açısından büyük önem taşımaktadır. Bizler de karşılıklı fikir alışverişi, istişareler yaparak hazırladığımız projeleri uygulamaya özen göstereceğiz. Yaptığımız çalışmalardan en iyi verimi almak için böyle etkileşimler ve görüşmeler çok önemlidir. Bu anlamda ziyaretlerinden dolayı değerli dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

MASİAD Başkanı Cem Karatepe derneğin faaliyetleri hakkında da kısa bir bilgi verdi.

Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği-MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Karatepe  derneğin faaliyetleri hakkında da kısa bir bilgi verdi.

Karatepe “Bizler Maltepe’de sivil toplum kuruluşlarının ülkemizin çağdaşlaşması ve demokratikleşmesinde çok kritik roller üstlenmesi gerektiğine inanıyoruz. Buradan yola çıkarak Maltepe’mizde ve bölgemizde, gördüğümüz aksaklıkları yetkililerle paylaşarak çözüm aramak ve geliştirilebilir projelere katkı koymak suretiyle, gelecek nesillere iyi bir miras bırakmak için Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği’ni kurduk. Gençliğin dinamizmini, yaratıcılığını ve üretkenliğini ülke sevgisi ile işadamı bakış açısıyla bir araya getirerek, hepimizin gururla üyesi olduğu Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği, gücünü katlayarak büyütecek ve yarınlara umut olmak için çalışacaktır. Bugün bizleri misafir ettiğiniz yalnız bırakmayıp destek verdiğiniz içinde tüm üyelerim adına sizlere teşekkür ederiz. ’diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SEYFETTİN GÖKÇE

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam