Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-oyunculuk-gorundugu-gibi-kolay-degil-cok-emek-ister-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Oyunculuk göründüğü gibi kolay değil çok emek ister - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Oyunculuk göründüğü gibi kolay değil çok emek ister

Eklenme Tarihi: 27 Kasım 2017, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 67484

 

İSTANBUL

Öncelikle bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

 Merhaba ben Altuğ Seçkiner 1982 yılının Haziran ayında İstanbul’da doğdum. Babam Kıbrıslı, annem İstanbullu. Üniversiteyi Kıbrıs’ta okuduktan sonra master için Amerika’nın Boston eyaletine gittim. babamın rahatsızlığı sonucu Türkiye’ye dönmek zorunda kaldım. Hayatım hep spor yapmakla geçti. Şuan İstanbul Anadolu yakasında ailemle yaşamaktayım..

Mesleğe nasıl ve ne gibi koşullarda başladınız ?

 2000 yılının başında Kıbrıs’ta modellik yapmaya başladım. Birçok podyum deneyimim oldu.2006 yılında Türkiye’ye temelli döndükten sonra Müjdat Gezen’de eğitim almaya başladım ve oyunculuk serüvenim böylece başlamış oldu

Şu aralar çalışmalarınız nasıl gidiyor ?

Kısa zamanda başrollerinden birini oynadığım sinema filmi KALPTEN GERDANLIK’ı bitirdik. Şubat ayında seyirciyle buluşmasını bekliyorum. Bunun dışında görüştüğüm üç tane dizi var. hayırlısı bakalım....

Sizi Oyunculuğa iten temel sebep ne oldu ?

Çocukken itfaiyeci yada oyuncu olucam dermişim. maalesef beş yaşında ateşle oynarken evimizin mutfağını yakınca itfaiyeci olmaktan vazgeçtim :) :) en iyisi oyuncu olmak diye düşündüm sanırım:). yani çocukluğumdan beri hep istemişimdir.

Oyunculukla alakalı olarak kendinizi gösterebileceğiniz alanlar oldu mu ? Yoksa amatör olarak mı çalıştınız ?

Uzun zamandır oyunculuk yapıyorum ve birçok projede yer aldım. bunlardan beni en çok etkileyen Kanal 7 de ki ELİF dizisidir. 24 ülkede yayımlanıp, birçok ödül aldık. bana faydasının çok olduğunu düşünüyorum.

Oyunculuğu nasıl ve ne şekilde tanıdınız ?

MSM de okurken Müjdat hocam sayesinde Emin Olcay hocamla Kanal Türk’te kısa bir film de oynadım. İlk deneyimimdi ve tabi ki dün gibi hatırlarım. böylece başlamış oldum.

En çok sevdiğiniz oyunculuk türü hangisi ve niçin seviyorsunuz ?

15-16 dizi de yer aldım. birbirinden farklı karakterleri canlandırdım. ama her zaman dram ve aşk ı oynamayı çok seviyorum. Sanırım aşırı duygusal olduğumdan dolayı.

Türkiye’de oyunculuğa sizce nasıl bakılıyor ?

Oyunculuğu çok kolay sanıyor bizim halkımız lakin öyle diil.. Zor şartlar altında saatlerce çalışmak ve çok ezber yapmak insanın hem bedenini. Hem de beynini çok yoruyor. İşime aşık biri olduğum için halimden memnunum. Sanırım biraz saygıyı hak ediyoruz..

Oyunculuk demişken bu konuyla alakalı özel bir çalışmanız oldu mu ? Veya yapmayı düşünüyor musunuz ?

MSM de küçük bir eğitim aldım. sonra çok yoğun çalışmaya başladım. modelliği bırakmak zorunda kaldım. Çünkü ikisini bir arada yapmak beni çok yoruyordu. Mümkün olduğunca tiyatro izlemeye gidiyorum. Hocalarımızı izliyorum ve onlardan çok şey öğreniyorum.

 Mesleğinizde idol olarak örnek aldığınız ilham kaynağı olmuş birileri var mı ?

Yeşilçam aşığıyımdır. Şuan özelikle Şener Şen, Altan Erkekli ve Çetin Tekindor u örnek alıyorum ve mümkün olduğunca projelerini izliyorum.

Oyunculukta en çok çalışmak istediğiniz isim veya isimler kimlerdir ?

Örnek aldığım hocalarım ve oyunculuğunu çok beğendiğim Nurgül Yeşilçay ile oynamak isterdim:)

Oyunculuğa yeni başlayanlara neleri tavsiye etmek istersiniz?

Oyuncu adayı olarak, oyuncu adayı arkadaşlarıma en başta işlerini çok sevmelerini ve saygı duymalarını tavsiye ederim. Çünkü bir işi ancak severek yaparsanız başarılı olabilirsiniz..

Gündelik hayatında neleri severseniz ve nelerden hoşlanmaktasınız ?

Kendime ayırabildiğim zamanları genellikle ailem ve arkadaşlarımla geçiriyorum. Tiyatro izlemeye gidiyorum. Bol bol yürüyüş yapıp, balık tutmayı çok seviyorum.

Son olarak okuyucularımıza ileteceğiniz mesajlar var mı?

İlk olarak saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Vakit buldukça tiyatro ve sinemaya gitmelerini rica ediyorum. Birde benim içinde olduğum projeleri izlesinler :) :)

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam