SON DAKİKA
reklam
reklam

Heykel Kebap Gülsuyu'nda açıldı.

Eklenme Tarihi: 3 Aralık 2017, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 362618

CHP Zümrütevler Mahallesi Delegesi  olan Karabey Karadağ’ın oğlu Volkan Karadağ, Zeynel Korkmaz ve Selçuk Derin Gülsuyu'nda yeni  kebapçı dükkanı açtı.Heykel Kebap olan bu yeni yerin açılışını ise Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.

Kılıç’ın yanında CHP Maltepe İlçe Örgütü ,Muhtarlar ve Maltepe Belediye Meclis üyeleri de açılışta Volkan Karadağ, Zeynel Korkmaz ve Selçuk Derin’i yalnız bırakmadılar. CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan, Maltepe Belediyesi meclis üyeleri, İBB Meclis Üyesi Canan Sezgin, Muhtarlar, Yasemin Boyraz, Bülent Akkılıç, Engin Durmaz, Şahin Çakır ve diğer komşu esnaflar ile çok sayıda vatandaş açılışa katıldı.

Heykel Kebap Gülsuyu Mah.Kazım Karabekir Cad.No 83/A Maltepe İstanbul’da lezzet severlere hizmet verecek. Bizde Heykel Kebap’a başarı diliyoruz.

Editör: ABDÜLKADİR KARATAŞ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam