SON DAKİKA
reklam
reklam

Azerbaycanlı ünlü sinema sanatçısı Terlan Nur Yaşar sağlığına kavuştu

Eklenme Tarihi: 4 Aralık 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 125826

İSTANBUL

Yaklaşık 7  yıldır ” Tip 2” şeker hastası olduğundan ötürü insülin tedavisi gören Azerbaycan’ın tanınmış  sinema sanatçısı Terlan Nur Yaşar bir hafta önce ameliyat olmak için Samsun'a geldiğini ve  burada ameliyat olduktan sonra eski sağlığına kavuştuğunu belirtti.

Terlan Nur Yaşar “Türkiye ile Azerbaycan sineması dirsek teması kurmaya başladı.” 

Özel Anadolu Hastanesi'nde tedavi olan Yaşar, iyileşmesi hakkında ise  şunları söyledi: "Yeniden sinema çalışmalarıma başlayacağım. Birkaç projem var. Ayrıca Türkiye ile Azerbaycan sineması dirsek teması kurmaya başladı. Biz zaten Azerbaycan'da Türk filmlerini orijinal diliyle seyrediyoruz. Yani Türkiye'de yapacağımız filmlerde de farklı bir dil kullanmamıza gerek yok. Aynı dili anlayan 2 ülke olarak sinemadaki ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki süreçte projelerim var. Artık sağlığıma kavuştum, şimdi projelerimi tek tek hayata kavuşturmak için çalışacağım." 

Yaşar, ayrıca Samsunlu doktorlara  da kendisini ailesine ve sevenlerine kavuşturduğu için teşekkür etti. 

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Muzaffer Al’dan Yaşar’a dikkatli yaşaması hakkında uyarı 

Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Muzaffer Al ise Terlan Nur Yaşar'ın bundan sonraki hayatında sağlığına dikkat etmesi konusunda uyararak şunları söyledi: "Artık sağlığına kavuştu ancak bizim kendisine önerilerimiz olacak. Bunlara gelecek hayatında dikkat etmesini istiyoruz." 

Tip 2 şeker hastalığı nedeniyle Samsun'a Kanada, Amerika İtalya, İspanya, Fransa, Hollanda, Katar, Kazakistan ve Azerbaycan'dan 700'e yakın hastanın gelerek tedavi olduğunu aktaran Al, Samsun'a tedavi için gelen hastaların güler yüzle ve sağlıklı bir şekilde ülkelerine dönmelerinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Azerbaycan’ın en ünlü komedi sanatçıları arasında gösterilen Yaşar ülkenin sevilen isimlerinden biri olduğu gibi gişe rekoru kıran  bir çok  komedi  filminde de oynadı. Yaşar Azerbaycan’da “atv “ kanalında  oynayan  ve halen devam eden Bacanaklar adlı TV dizisinde de yer alıyor. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ABDULKADİR KARATAŞ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam