Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-chpde-istanbuldaki-kongreler-durduruldu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
CHP’de İstanbul’daki kongreler durduruldu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP’de İstanbul’daki kongreler durduruldu

Eklenme Tarihi: 7 Aralık 2017, Perşembe - 12:00   Okunma Sayısı: 97275

İSTANBUL

Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ve Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzasıyla İstanbul İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarına gönderilen genelgede Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla CHP İstanbul il ve ilçe kongre sürecinin durdurulduğu belirtildi.

Genelgede , örgütlerden sürecin durdurulmasıyla ilgili gerekli işlemlerin de  yapılması istendi.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzalı yazıda, “CHP İstanbul il ve ilçelerinde yapılacak olan, il-ilçe olağan genel kongreleri dahil kongre süreci durdurulmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı doğrultusunda, kongre sürecinin durdurulması ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması hususunu bilgilerinize arz ederiz” denildi. 

Kongre sürecinin durdurulmasının sebebi; delege listelerinde yapılan isim değişiklikleri

Kongre sürecinin durdurulması kararının, delege listelerinde yapılan isim değişiklikleri nedeniyle gelen şikayetler üzerine alındığı öğrenildi.

CHP’de kongre takvimi 3 Şubat 2017 tarihinde başlamıştı. Akabinde ise delege  seçimleri ise kıyasıya bir şekilde devam etti. Maltepe bu yarışın en  fazla olduğu ilçelerden biriydi.  Kıyasıya yarış yaşandı . CHP Maltepe İlçe Başkanlığı ise bu yarışın kıyasıya yaşandığı yerlerden birsi . Şimdiye kadar; mevcut ilçe başkanı Zeynep Babacan’ın yanı sıra Engin Özkan, İbrahim Doğru ve Murat Barutçu aday olduklarını açıklamış, Murat Barutçu daha sonra da adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. 

Öte yandan CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’na adaylığını koyan Engin Özkan kongre sürecinin durdurulması nedeniyle CHP Maltepe İlçe Başkanlığı için 3 Aralık'ta yapacağı adaylık açıklamasını erteledi. Özkan yaptığı yazılı açıklamada ise “ Partimizde kongre sürecinin durdurulması nedeniyle ,parti hukuku gereği yarın yapacağımız adaylık açıklamamızı erteliyoruz. Partimizin yeni kongre takvimine göre adaylık açıklamamız yapılacaktır.'' dedi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam