Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepe-ilce-emniyet-muduru-sahbey-bu-kez-muhtarlarla-bulustu-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Şahbey Bu Kez Muhtarlarla Buluştu - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Şahbey Bu Kez Muhtarlarla Buluştu

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2017, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 218445

İSTANBUL

Maltepe’de  geçen hafta huzur toplantısı yaparak halkın sorunlarını yerinde dinlemeye özen gösteren Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Salih Şahbey  ilçe emniyet birim amirleri ile birlikte muhtarlarla bir araya gelerek sorunlara birlikte çözüm aradı. Şahbey sohbet öncesinde ise  ilçe emniyet ve asayişi hakkında ayrıntılı  bilgi verdi.

Başıbüyük Mahallesi  Salon Yeşilçam’da gerçekleştirilen  toplantıda  mahalle muhtarları  ise tespit edilen sorunları Emniyet müdürlüğü yetkilileri ile paylaştı.

Muhtarlar sıkıntılarını anlattı 

Başıbüyük Mahalle  Muhtarı Ayhan Karpuz emniyet müdürlüğü önündeki trafik yoğunluğu nedeniyle otobüslerin gecikmesinden dolayı yaşanan aksaklıkların vatandaşın mağduriyet yaşamasına sebep olduğunu ifade ederek bu sorunun bir an önce giderilmesi talebinde bulundu.

Altayçeşme Mahalle Muhtarı Arzu Toker’in  ise saat 22:00 den sonra alkol satışının denetimi sonrası uygulanan cezalar hakkında sorduğu soruya, emniyet müdürü Salih Şahbey yapılan denetimlerde cezai işlemler uygulandığını ancak bu yerleri kapama işleminin uygulanmadığını belirtti.

Yalı Mahallesi Muhtarı Ali Bayraklı ise mahallesinde bulunun Kız Meslek lisesi karşısında bulunan parkta  alkol alan kişilerin öğrenciler ve vatandaş için sorun yarattığını belirterek güvenlik önleminin arttırılması talebinde bulundu.

Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen  Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Salih Şahbey de yaşanan sorunları muhtarlar ile birlikte çözüme kavuşturmak için bu toplantıları her ay bir mahallede gerçekleştireceklerini belirti. Şahbey; Maltepe’de yaşanacak olan tüm olumsuzluklara karşı önceden önlem alma imkanlarının doğacağını belirterek  toplantıya katılan muhtarlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.  

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam