Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-chpli-cankurtaran-kadin-futbolcularla-maca-cikti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
CHP'li Cankurtaran kadın futbolcularla maça çıktı - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

CHP'li Cankurtaran kadın futbolcularla maça çıktı

Eklenme Tarihi: 14 Aralık 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 93177

ANKARA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, kadınların sporda daha fazla yer almasına dikkat çekmek için kadın futbolcularla birlikte maç yaptı.

Cankurtaran, Mamak Şehir Stadı'ndaki maçtan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'de sporun sevdirilmesi ve herkesin spora erişiminin sağlanması gerektiğini belirtti.

Sporcu yetiştirmenin önemini vurgulayan Cankurtaran, "Spor içerisinde futbol, basketbol, voleybol diye değil, o renkli yelpazenin tamamını geliştirmek gerekir. Bunun için kadınların da futbol dahil her türlü sporu yapabildiğini göstermemiz gerekiyor." dedi.

Cankurtaran, kadınların sporda yer alması gerektiğini ifade ederek, "Kadınların sporda daha fazla alanda olabilmesi, top koşturabilmesi, jimnastik yapabilmesi ve her türlü alanda daha fazla olabilmeleri için dikkat çekmek adına bugün buradayız." şeklinde konuştu.

Kadınların da erkekler gibi sporun her alanında bulunabileceğine işaret eden Cankurtaran, spor tesislerinin kadınların spor yapabilmesine olanak sağlayacak şekilde yapılması gerektiğini söyledi.

Cankurtaran, açıklamanın ardından Metropol Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı oyuncularıyla birlikte top koşturdu.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam