SON DAKİKA
reklam
reklam

Nusaybin'de 15 terörist etkisiz hale getirildi

Eklenme Tarihi: 20 Kasım 2015, Cuma - 18:00   Okunma Sayısı: 80255

MARDİN

Nusaybin'de 13 Kasım Cuma günü 21.00'de duyurulan yasağın ardından bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların ve kamufle amaçlı brandaların kaldırılması ve ilçenin teröristlerden arındırılması için başlatılan operasyon devam ediyor.

Barikatların kaldırılması sırasında teröristlerin güvenlik güçlerine ateş açması sonucu çatışma çıktı, yollara döşenen el yapımı patlayıcılar infilak ettirildi.

Operasyonda teröristlerce kazılan hendekler kapatıldı, barikat ve brandalar kaldırıldı. Etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 15'e yükseldi.

Bu arada, terör örgütünün ilçeye verdiği tahribatın etkileri dikkati çekiyor. Teröristlerin hendek kazdığı ve barikat kurduğu mahallelerde çok sayıda kişi, evlerini terk etti.

Teröristlerin trafolara zarar vermesi nedeniyle ilçenin büyük kısmında elektrik ve su kesintisi yaşandı.

 

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam