SON DAKİKA
reklam
reklam

BBP Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’ya ziyarette bulundu

Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 118586

İSTANBUL

Büyük Birlik Partisi Maltepe İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Aykan ve Yönetim Kurulu üyeleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’yı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette BBP Maltepe İlçe Başkanı Harun Akan ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Zülbiye Bahadır ve İlçe Teşkilat Başkanı Gazi Dinç de  hazır bulundular

Sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Kaymakam Dallı, BBP İlçe Yönetimine görevinde başarılar diledi.

BBP Maltepe İlçe Başkanı Harun Aykan’dan Gazetemize Özel Açıklama

Büyük Birlik Partisi Maltepe İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Aykan partisinin yönetim kurulu üyeleriyle beraber gittikleri Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’ya yaptıkları ziyareti gazetemize değerlendirdi. Aykan; Büyük Birlik Partisi’nin ülke ve Maltepe ile ilgili konularında  görüş ve düşüncelerini anlattıkları ziyarette Kaymakam Dallı’nın da kendi  fikir ve düşüncelerini de  paylaştığını ,samimi ve sıcak  bir sohbetin olduğunu belirti. BBP Maltepe İlçe Teşkilatı Başkanı Harun Aykan Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’nın BBP İlçe Yönetimine  de görevinde başarılar dilediğini söyledi. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam