SON DAKİKA
reklam
reklam

Şehitlerimizi Yakınlarıyla Andık

Eklenme Tarihi: 29 Aralık 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 82105

İSTANBUL

Maltepe’de anlamlı bir etkinliğe  imza atıldı. Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneğinin düzenlediği “Şehitleri Anma” etkinliği  Maltepe’de bulunan Şehit Erol Olçok SGK konferans salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen bu anlamlı  etkinliğe Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parit Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban, şehit aileleri ve yakınları katıldı. 

Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Gürpınar’dan şehit ailelerine ve yakınlarına  vatan için canını veren imanlı ve inançlı gençler yetiştirdikleri için teşekkür 

Etkinlikte bir konuşma yapan Fatihin Nesli Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanı Bülent Gürpınar, milletin topu, tüfeği, tankı değil, imanlı ve inançlı gençliği olduğunu ifade ederek, şehit yakınlarına, vatan için canını veren imanlı ve inançlı gençler yetiştirdikleri için teşekkür etti.  

Şehit Ömer Halisdemir’in ağabeyi Soner Halisdemir “Bu millet damarına Türk kanı taşıdığı sürece hamdolsun bizi kimse yenemez.” 

Şehit Ömer Halisdemir’in ağabeyi Soner Halisdemir ise yaptığı konuşmada kiminin evlatlarını, kardeşlerini, eşini kaybettiğini ama vatanını kaybetmediğini vurguladı. Halisdemir, “En son 15 Temmuz’da oyun oynadılar. Onlar yüzyıllık plan da kursa 40 yıllık oyunlarını bozacak önce Allah, aziz milletimiz vardır. Allah kendisinden razı olsun. Vatanına, milletine sahip çıktı. Milletinin içinde ülkesine sahip çıktı. Onların uçakları, tankları, tüfekleri vardı. Bizim milletimizin elinde sadece Türk bayrağı vardı. Yenemediler, yenemezler. Bu millet damarına Türk kanı taşıdığı sürece hamdolsun bizi kimse yenemez.” diye konuştu. 

Şehit Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok “15 Temmuz gecesi İstanbul‘un bana göre ikinci fethidir.”

Şehit Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok da yaptığı konuşmada, “15 Temmuz gecesi İstanbul‘un bana göre ikinci fethidir. Evladımın davasının görüldüğü mahkemede 4 sanığın ismi de Abdullah’tı ve ben o gün çok şükrettim. Benim de evladım orada olabilirdi ama çok şükür ki o şehit Abdullah Tayyip oldu. Biz bize yeteriz.” Diye konuştu.

Şehit ikizlerin babası Ali Oruç‘un şehit çocukları için yazdığı şiir herkesi duygulandırdı 

15 Temmuz’da Gölbaşı’nda şehit olan polis memuru ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç‘un babası Ali Oruç‘un, şehit çocukları için yazdığı şiiri okuyarak herkesi duygulandırdı. 

Şehit aileleri duygularını paylaştı 

İzmir‘de şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in babası Zeki Sekin, Mardin Derik‘te şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Şehit Ahmet Alp Taşdemir’in babası İbrahim Taşdemir ve Tunceli Pülümür‘de şehit olan öğretmen Necmettin Yılmaz’ın babası Hamit Yılmaz da hislerini paylaştı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: UĞUR FARUK YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam