SON DAKİKA
reklam
reklam

Kaçar’a İASKF’dan Yeni Görev

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 144715

İSTANBUL

Gülsuyuspor ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK)  Başkanı Bayram Behram Kaçar İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) örgütlenmeden sorumlu sekreterlik görevine  getirildi.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) yönetim  kurulunun yaptığı görevlendirme toplantısında TASSK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, Gülsuyuspor ve Mask başkanı Bayram Behram Kaçar’ın İASKF örgütlenmeden sorumlu sekreterlik görevine getirildiğini açıkladı. Kaçar, kendisine verilen bu görevi yapmaktan onur duyacağını söyledi.

Bayram Behram Kaçar’dan gazetemize özel açıklama 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) örgütlenmeden sorumlu sekreterlik görevine  getirilen Gülsuyuspor ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK)  Başkanı Bayram Behram Kaçar gazetemize konu hakkında duygu ve düşüncelerini anlattı.  Kaçar, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun kendisine onur duyulacak bir görevi tevdi ettiğini söyledi. 

Kaçar yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Başkanımız ve yönetim kurulu tarafından tarafıma tevdi edilmiş olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nca örgütlenmede sorumlu sekreter görevini aynı zamanda tüm Maltepe’deki amatör spor kulüplerimiz  adına da  almış bulunmaktayım. Bu görev aynı zamanda onur duyulacak bir görevdir. 

Artık Federasyonumuzun İstanbul örgütlenmesi için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Allah utandırmasın.” 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ABDULKADİR KARATAŞ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam