Warning: imagecreatefromjpeg(/var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/../dosyalar/gorsel/http-www-gazetetunaydin-com-images-haberler-maltepe-chpde-devir-teslim-toreni-gerceklesti-jpg.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 44

Warning: imagesx() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 3

Warning: imagesy() expects parameter 1 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 4

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 11

Warning: imagecopyresampled() expects parameter 2 to be resource, bool given in /var/www/vhosts/tunaydingazetesi.com/httpdocs/_efsanfit/fonksiyon.php on line 28
Maltepe CHP’de Devir Teslim Töreni Gerçekleşti - Tünaydın Gazetesi
SON DAKİKA
reklam
reklam

Maltepe CHP’de Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 2 Ocak 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 121043

İSTANBUL

Hatırlanacağı üzere, CHP Maltepe İlçe Örgütü 24 Aralık Pazar günü 12.Olağan Kongresini düzenlemiş ve adaylardan 207 oy alan Engin Özkan mevcut ilçe başkanı ve 201 oy alan Zeynep Babacan’ı 6 oy farkla geçerek kongrede başkanlığa seçilmişti. 27 Aralık Çarşamba günü ise CHP Maltepe’de yeni seçilen ilçe başkan ve yöneticileri törenle görevlerini devraldılar. CHP Maltepe İlçe eski Başkanı Zeynep Babacan  görevini  de  oldukça kalabalık bir törende Engin Özkan’a devretti.

Tören öncesinde mahşeri bir kalabalıkla karşı karşıya geldik. Zira törene CHP ilçe ve il teşkilatlarının  da çok yoğun birer ilgisi vardı. Programa  İl Başkan Yardımcıları, ilçe başkan yardımcıları, Maltepe Belediyesi Belediye  Meclisi  üyeleri, İl Gençlik Kolu Başkanı Kenan Otlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yazıcıoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanları Gökhan Demir ve önceki başkan Alican Yiğit , oda başkanları, çeşitli STK başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Zeynep Babacan “Ben iki sene boyunca elimden geleni yaptım .Şimdi başkanlığı keyifle bırakıyorum.”

Törende ilk konuşan isim partinin önceki ilçe başkanı olan Zeynep Babacan’dı. Başkanlık görevini Özkan’a devreden Zeynep Babacan, yaptığı konuşmada, “Son 2 yıldır ilçe başkanı olarak görev yaptım. Göreve geldiğim günden bu yana elimden geleni yaptım. Şimdi başkanlığı keyifle bırakıyorum. Arkadaşımıza son derece inanıyorum ve arkasında olacağım. Hedefimiz 2019 yerel seçimleridir. 2019 yerel seçimlerine kadar birlik ve beraberliğimiz devam edecektir” diye konuştu.

Engin Özkan “Haftasonu Maltepe örgütü olarak büyük bir sınav verdik. Bu yola çıkarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten bize miras kalan Cumhuriyet Halk Partisine olan inancımızla yola çıktık ve cabalarımız sonuç veriyor.”

Zeynep Babacan’ın konuşmasından sonra konuşma yapan ve başkanlık görevini Zeynep Babacan’dan devralan Engin Özkan da yaptığı konuşmada önceki yönetime teşekkürlerini iletirken partisinin 2019 seçimlerinde de haksızlığa adaletsizliğe uğrayan tüm kesimlerin umudu olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Özkan yaptığı konuşmada ise şunları söyledi.

“Haksızlığa adaletsizliğe uğrayan tüm kesimlerin umudu Cumhuriyet Halk Partisi.  İl ya da ilçe başkanlarımız kim olursa olsun demokrasiyi yeniden bütün kurumlarıyla işlevsel hale getirecek tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğu bilinciyle 2019 seçimleri için çalışacağız.

Sevgili Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım, bu görevi teslim aldığım Zeynep başkanıma iki sene boyunca partimizi temsil ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Haftasonu Maltepe örgütü olarak büyük bir sınav verdik. Bu yola çıkarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten bize miras kalan Cumhuriyet Halk Partisine olan inancımızla yola çıktık. Birileri kazanmak için kazanan kişilerin yanında olmanın gerekli olduğunu söyledi ama bu örgüt kazanmanın değil mücadele etmenin önemli olduğunu gösterdi. Ve çabalarımız sonuç verdi.

Tüm Türkiye için tarihi önemde bir kongre, birlikte mücadele edeceğiz, ötekileştirmeyeceğiz, beraber mücadele edeceğiz. Yolumuzun uzun meşakkatli.. Geçtiğimiz günlerde bir kanun hükmünde kararname çıktı bunlarla savaşacağız, eğitime dair projeler üreteceğiz. “Hak Hukuk Adalet “. Artık bu üç kelime Maltepe’de geçerli olacaktır, hiç bir partilimiz ötekileştirilmeyecektir. Bizim için artık en önemlisi Cumhuriyet Halk Partisi örgütüdür.

Sizlerin verdiği görevi ve sorumluluğu onurumuzla taşımaya çalışacağız. Tüm kararları ortak vereceğiz, hepimiz aynıyız birbirimizden farkımız yok beraber mücadele edeceğiz. Biz sosyal demokratız liderlerimize inanırız arkasında dururuz ama yanlışı varsa yanlışını söylemekten geri durmayız.

Biz Maltepe olarak yeni bir siyaset anlayışı getireceğiz. Örgütümüzü yarından itibaren seçim olacakmış gibi hazırlamak zorundayız. Birlikteysek güçlüyüz, buraya gelen herkese çok teşekkür ediyoruz.” 

Törenden sonra Özkan ve Babacan yoğun kalabalık eşliğinde ilçe başkanlığına geçtiler, burada kısa süreli ve sıcak birer ortamda geçen bir muhabbet edip, partinin  ilçedeki geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ardından ise önceki başkan Zeynep Babacan ,yeni başkan Engin Özkan tarafından sıcakkanlı bir şekilde uğurlandı.  Özkan daha sonra ise tebrik ve kutlamaya gelenleri kabul edip, toplu fotoğraflar çektirdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: SİNAN ERDOĞDU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Merhaba Sevgili Okurlarım. 


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam